Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Trine 3 The Artifacts of Power

Λήψεις: 0
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: (64 bit / 32 bit *) Windows 10 / 8 / 7 / Vista
Επεξεργαστής: Intel Core i3/i5/i7 1.8 GHz CPU dual-core. AMD 2.0 GHz dual-core.
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά:NVIDIA GeForce 260 / Radeon HD 4000 Series / Intel HD Graphics 4000
DirectX: Έκδοση 10
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου*
Αποθήκευση: 6 GB

19 seeds / 37 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Trine 3 The Artifacts of Power

Περισσοτερα για το παιχνιδι Trine 3 The Artifacts of Power

Ζήστε ένα παραμύθι κόσμο πανέμορφα τοπία και να αντιμετωπίσει μια μυριάδα των φυσική βάση παζλ, υπέροχα κατασκευάσματα, επικίνδυνους εχθρούς και μαγευτικό πλάσματα.

Trine 3: Τα είδωλα της Power είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας δράσης, παζλ και περιπέτεια, και η συνέχεια του βραβευμένου Trine Trine και 2. Επανένωση με τα γνωστά ήρωες - Πόντιος ο Ιππότης, η Amadeus ο οδηγός και Zoya η Κλέφτης σε όλους -η νέα περιπέτεια, τώρα για πρώτη φορά σε πλήρη 3D!

Μπορούν να αναπαραχθούν σε μεμονωμένους παίκτες ή σε συνεργασία με έως και τρεις παίκτες.

Amadeus ο οδηγός, Πόντιος ο Ιππότης, και Zoya η Κλέφτης έχουν έρθει σιγά-σιγά στο συμπέρασμα ότι με τη ζωή τους επιτάχθηκε από ένα ισχυρό μαγικό τεχνούργημα δεν είναι μια επιθυμητή κατάσταση της ύπαρξης σε μόνιμη βάση.

Οι ήρωες προσπαθήσει να επιστρέψει έκτακτη δώρα τους στο φαινόμενο που ονομάζεται Trine, και έτσι αναμιχθεί με αρμοδιότητες πέρα ​​από την κατανόησή τους: Trine καταστρέφει, ενώ μια άκαρδη αρχαίο μάγο διαφεύγει. Με μόνο ένα σπασμένο τεχνούργημα για να τους καθοδηγήσει, οι ήρωες πρέπει να προσπαθήσουν και να αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκάλεσαν.

Ένας παντρεμένος μάγος και πατέρας τριάδων, ο Amadeus μπορεί να καλέσει μυστικά κιβώτια και να κινήσει εμπόδια με τα ξόρκια του. Ίσως δεν είναι ο πιο εξειδικευμένος ή φοβερός από μάγους, αλλά οι ήρωες της πίστης. Η Amadeus έχει πάντα άρεσε περιπέτειες περισσότερο στη θεωρία παρά στην πράξη, προτιμώντας τη φήμη και τις ιστορίες των πράξεών του με την πραγματική πράττειν των εν λόγω πράξεων, που του στερούν συχνά τα NAP και τις διακοπές με την οικογένειά του.

Ο γενναίος προστάτης της σφαίρας με μια μεγάλη καρδιά, ο Πόντιος είναι πρωταθλητής για όσους έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το σταθμό τους. Ο Πόντιος είχε τιμηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά, και έχει ένα κόκκινο ακρωτήριο για να το αποδείξει! Είναι ένας πρώτος ήρωας ο οποίος συνεχίζει συνεχώς. Εκτός από πάθος αγωνίζονται στο πλευρό του καλοσύνη και η δικαιοσύνη, ο Πόντιος έχει την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό και το ποτό, και τα όνειρα μιας ημέρας εγκαταστήσει κάτω σε ένα απλό αγρόκτημα, όπου θα μπορούσε να προστατεύσει γωνιά του κόσμου, ενώ αυξάνεται τεράστιες πατάτες και κολοκύθες. Και τρώτε πίτα.

Έξυπνη και αόριστη, ο Zoya μπαίνει και βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις όλη την ώρα. Φέρνει τόξο και τα βέλη της σε έναν αγώνα, αλλά έχει επίσης ένα γάντζο που μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες καταστάσεις. Zoya εκτιμά όλες τις περιπέτειες που είχε με με Trine, λόγω της όλα τα μπιχλιμπίδια που είναι σε θέση να εισπράξει στο δρόμο, αλλά γίνεται όλο και ανήσυχοι για να πάρει πίσω στο δικό της. Όντας στην πρόσκληση υποβολής Trine είναι πουθενά κοντά τόσο συναρπαστική όσο παλιά ζωή της ως προμηθευτής των σπάνιων και πολύτιμων αντικειμένων.

Συνδεδεμένοι και τοπικοί συνεργάτες
Μέχρι τρεις παίκτες μπορούν να παίξουν σε απευθείας σύνδεση και τοπική συνεργασία. Κάθε συνδυασμός είναι δυνατή (για παράδειγμα δύο τοπικές, 1 σε απευθείας σύνδεση) και μπορείτε να μεταβείτε από singleplayer με πολλούς παίκτες και το αντίστροφο. Παίξτε με τους φίλους του Steam και εξερευνήστε τα μυστικά μαζί!
Οι χαμένες σελίδες
Η τελική δοκιμή για τις ικανότητές σας, οι Lost Σελίδες διαθέτουν τις πιο απίστευτες κατασκευάσματα, χαρακτήρα με γνώμονα το σχεδιασμό και γελοίο παζλ. Είσαι αρκετά ικανός για να ξεκλειδώσετε όλες τις χαμένες σελίδες;
Σάουντρακ
Ο βραβευμένος συνθέτης Ari Pulkkinen επιστρέφει για ένα καταπληκτικό soundtrack φαντασίας!
Φανταστική φαντασία
Περιπέτεια με απίστευτα όμορφα τοπία σε μια μαγευτική παραμύθι κόσμο, και για πρώτη φορά να εξερευνήσετε τον κόσμο Trine σε ένα πλήρες περιβάλλον 3D, που σας επιτρέπει να πάτε δείτε όλες τις γωνίες και τις σχισμές που ήταν τόσο δελεαστική και στο παρελθόν.
Υποστήριξη πλήρους γλώσσας για αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, ιαπωνικά και πορτογαλικά
Το παιχνίδι διαθέτει πλήρη υποστήριξη γλωσσών για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, και της Βραζιλίας και Πορτογαλίας (φωνή + υπότιτλους on / off), και ένα πρόσθετο αριθμό των γλωσσών για υπότιτλους.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: