Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Through the Woods

Λήψεις: 33
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Επεξεργαστής: Dual-Core 2.8 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: GeForce GTX 760/960 ή ισοδύναμο με 2 GB VRAM
Αποθήκευση: 10 GB

241 seeds / 410 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Through the Woods

Περισσοτερα για το παιχνιδι Through the Woods

Μέσα από το Woods είναι ένα τρίτο πρόσωπο περιπέτεια της Νορβηγικής φρίκης σε ένα δάσος στις δυτικές ακτές της Νορβηγίας που μιλάει για την ιστορία μιας μητέρας και του αγνοουμένου γιου της. Μέσα από αντιδραστική αφήγηση, ο παίκτης βιώνει την επανεμφάνιση της μητέρας για τα γεγονότα που περιβάλλουν την εξαφάνιση του γιου της. Οι παίκτες ακολουθούν το μονοπάτι μιας τρομακτικής γυναίκας που αναγκάστηκε να εισέλθει σε αυτό το τρομερό μέρος με μοναδικό σκοπό να βρει τον γιο της, σε ένα περιβάλλον που επηρεάζεται έντονα από τη μυθολογία των Νορβηγών και από τα νορβηγικά λαϊκά παραμύθια.

Με Μέσα από το δάσος, οι Ανταγωνιστές έχουν καταλάβει την αίσθηση του δάσους καθώς το είδαν σαν παιδιά, με όλο τον φόβο και το μυστήριο που προέρχεται από την περιαγωγή μέσα από αυτό μόνο. Αυτό συνδυάζεται με μια ισχυρή ιστορία και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό ήχου, που στο σκοτάδι του δάσους γίνεται κεντρικός μηχανικός. Μέσα από το Woods είναι μια βαθιά εμπειρία που αποδίδει άμεσα τα συναισθήματα της μοναξιάς και της απώλειας σε έναν τρομακτικό τόπο ...
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: