Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Thief

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista Επεξεργαστής:High-Performance Dual Core CPU or Quad Core CPU
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
DirectX: Έκδοση 10
Αποθήκευση: 20 GB

710 seeds / 358 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Thief

Περισσοτερα για το παιχνιδι Thief

Ο Γκαρέτ, ο βασιλιάς κλέφτης, βγαίνει από τις σκιές στην πόλη. Σε αυτό το απίστευτο τόπο, όπου το Βράδυ του Βαρόνου απλώνει μια αυξανόμενη παλίρροια φόβου και καταπίεσης, οι δεξιότητές του είναι τα μόνα που μπορεί να εμπιστευτεί. Ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί πολίτες και τα καλύτερα φυλασσόμενα υπάρχοντά τους δεν είναι ασφαλή από την έκτασή του.
Καθώς εμφανίζεται μια εξέγερση, ο Garrett βρίσκει εμπλοκή σε αυξανόμενα επίπεδα σύγκρουσης. Ο ηγέτης του Ωρίωνα, η φωνή του λαού, οι τυραννοποιημένοι πολίτες θα κάνουν ό, τι μπορούν για να διεκδικήσουν την Πόλη από το πείσμα του βαρώνος. Η επανάσταση είναι αναπόφευκτη. Αν ο Garrett δεν εμπλακεί, οι δρόμοι θα τρέξουν με κόκκινο αίμα και η πόλη θα σχιστεί.

Ο Garrett δεν πληρώνει ποτέ τίποτα για τίποτα ... μέχρι τώρα.
Βασικά χαρακτηριστικά:
ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΕΤΤ, Ο ΑΓΑΠΩΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Βάλτε τα σιωπηλά παπούτσια του Garrett, έναν σκοτεινό και μοναχικό κλέφτη με ένα απαράμιλλο σύνολο δεξιοτήτων. Οι πιο δύσκολες δολοφονίες, οι πιο απρόσιτες ρίψεις, τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά: τίποτα δεν είναι μακριά σας.
Η ΠΟΛΗ: ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
Εξερευνήστε την άρρωστη και ταραγμένη πόλη, από τα σκιερά πλάτη της πλάτης έως τα ύψη των στέγων της. Γλιστρήστε σε πλούσια σπίτια, Διεισδύστε στα καλύτερα φυλάκια και παρασυρθείτε σε κάθε σκοτεινή γωνία ... απαρατήρητη και αβέβαιη.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το οπλοστάσιο του Garrett για να καταλάβετε τους φρουρούς με το blackjack σας, να πυροβολήσετε έναν από τους πολλούς τύπους βέλη σας ή να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες εστίασης για να χειριστείτε το περιβάλλον και να ξεπεράσετε τους εχθρούς σας. Τι είδους κύριος κλέφτης θα είσαι;
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Γίνετε ένας με τον κόσμο χάρη σε πρωτοποριακά οπτικά στοιχεία και μια πραγματικά απτική και σπλαχνική εμπειρία πρώτου προσώπου. Μέσω των τεχνικών δυνατοτήτων Next-Gen, ο Thief προσφέρει πρωτοφανή εμβάπτιση μέσω των αξιοθέατων, των ήχων και της τεχνητής νοημοσύνης.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: