Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

TheHunter Primal

Λήψεις: 16
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows ® 8/7/Vista/XP
Επεξεργαστής::NVidia GeForce 8800, ATI/AMD Radeon HD 2400 (NVidia GeForce 8800, ATI/AMD Radeon HD 2400)
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 460 @ 1GB / ATI Radeon HD 6790 @ 1GB*
Αποθήκευση: 3 GB

342 seeds / 474 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι TheHunter Primal

Περισσοτερα για το παιχνιδι TheHunter Primal

Καλωσορίστε την Pioneer!

Βγείτε σε έναν τεράστιο Κρητιδικό κόσμο (24 km² / 9,3 mi²) όπου το ίδιο το περιβάλλον θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας επιβίωσης στο μέγιστο. Αυτός είναι ο πλανήτης του Primal Eden. Βοηθήστε μας να διεκδικήσουμε, να υποτάξουμε και να εξαλείψουμε την άγρια ​​ερήμωση, ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε τον σπόρο του πολιτισμού στη θέση του. Αν είστε επιτυχείς, θα διαγράψουμε οριστικά τα ποινικά μητρώα σας. Εάν αποτύχετε, το νεκρό σώμα σας που τρέφει άγρια ​​φυτά και ζώα θα θεωρηθεί προδοσία ενάντια στην εταιρεία Expansive Galaxies Corporation και η εκτεταμένη οικογένειά σας θα προσφερθεί εθελοντικά ως πρωτοπόροι.

Θα πρέπει να υπάρχουν μερικές προμήθειες στο πτώμα σας για να ξεκινήσετε. Προκειμένου να επιβιώσετε, θα πρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο αναζητώντας πιο ισχυρά όπλα, ρούχα και πυρομαχικά. Ακούγεται εύκολο; Λοιπόν, όχι μόνο το νησί είναι γεμάτο με δηλητηριώδη φυτά, αλλά οι θανατηφόροι δεινόσαυροι περιπλανιούνται στο νησί και θέλουν να γιορτάσουν τους αδύναμους.

Ο Πλανήτης Primal Eden κατοικείται από 5 διαφορετικά είδη δεινοσαύρων, όπως ο ισχυρός Tyrannosaurus Rex και ο πολύ-στενοχωρημένος Quetzalcoatlus, a.k.a. Απειλή του ουρανού. Ο προσεκτικός σχεδιασμός, η συνεργασία και οι σακίδια που γεμίζουν με πυρομαχικά και όπλα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωσή σας.

theHunter: Primal είναι μια νέα δόση στο εξαιρετικά δημοφιλές και κριτικά αναγνωρισμένο franchiseHunter, που δημιουργήθηκε από Expansive Worlds και Avalanche Studios. Από την απελευθέρωσή του, το αρχικό παιχνίδι έχει εξελιχθεί σε μια κοινότητα 5 εκατομμυρίων παικτών και συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

theHunter: Το Primal προσφέρει λειτουργίες single player και multiplayer, με τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικών περιόδων παιχνιδιού. Αν ψάχνετε για μια σοβαρή πρόκληση, ενεργοποιήστε τη λειτουργία PVP, συνεργαστείτε με τους φίλους σας και αφήστε όλη την κόλαση να χαλαρώσει. Εάν προτιμάτε το συνεταιριστικό κυνήγι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το PVP και να ενώσετε τους φίλους σας και άλλους παίκτες στην προσπάθεια να κατεβάσετε τα θηρία του πλανήτη Primal Eden.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα επίμονο σύστημα απογραφής, το οποίο σημαίνει ότι όλα όσα συλλέξατε σε μια περίοδο παιχνιδιού θα παραμείνουν στο απόθεμά σας στην επόμενη. Αλλά έρχεται με μια τιμή. Αν πεθάνεις, όλος ο εξοπλισμός σου χάνεται. Εάν είστε αρκετά γρήγοροι, μπορείτε να παραλάβετε το χαμένο σακίδιο σας πριν κάποιος άλλος κυνηγός εκτοξεύσει τα πράγματα σας.

Ευτυχισμένο κυνήγι!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: