Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Park

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
ΕπεξεργαστήςCore i5 processor or equivalent
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Intel HD4400 / AMD Radeon 5750 1Gb VRAM / NVidia Geforce 640 1Gb VRAM
DirectX: Έκδοση 11
Αποθήκευση: 4 GB

305 seeds / 108 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Park

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Park

Σε ένα ανατριχιαστικό πάρκο ψυχαγωγίας κρύβει ένα σκοτεινό και απειλητικό μυστικό, το Park είναι ένα προς δύο ώρες μακριά πρώτου προσώπου ψυχολογική εμπειρία τρόμου έμφαση στην έντονη αφήγηση και εξερεύνηση, αντί της μάχης και της δράσης.

Μια μέρα στο πάρκο ... μια χαμένη αρκουδάκι ... ένα αγνοούμενο παιδί. Καθώς ο ήλιος δύει πάνω από το Atlantic Island Park, πρέπει να εξερευνήσετε τις ερημικές βόλτες του, αναζητώντας τον γιο σας, τον Callum. Καθώς πέφτει το σκοτάδι, θα συναντήσετε τον πανικό και την παράνοια μέσα από μια αφήγηση από μια ομάδα βραβευμένων αφηγητών.

Τα πάρκα ψυχαγωγίας είναι ευχάριστα μέρη, γεμάτα από τις χαρές της παιδικής ηλικίας και την ευχάριστη βιασύνη των φανταστικών βόλτων που θα τολμούσαμε. Αυτό ήταν το όραμα του εκκεντρικού επιχειρηματία.

Δυστυχώς, η ιστορία του πάρκου αποδείχθηκε ότι μαστίζεται από τραγωδία και δράμα. Τα φρικιαστικά του ατυχήματα, οι γκροτέσκο δολοφονίες και οι φανταστικές εκδηλώσεις είχαν πολλά εντυπωσιακό τίτλο και τους ντόπιους.

Για τη Λωρραίνη, εκεί ξεκίνησε ο χειρότερος εφιάλτης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η εμπειρία είναι συναισθηματικά δυσάρεστη για κάποιους. Η διακριτική ευχέρεια του παίκτη συνιστάται.

Εξερευνήστε το Ατλαντικό Πάρκο Νησί και βήμα σε βόλτες, όπως ο τροχός του ποδηλάτου, τα προφυλακτικά αυτοκίνητα και το Rollercoaster. απλώς προσέξτε, μερικοί από αυτούς έχουν μια δική τους ζωή
Εισάγετε το μυαλό της Λορένης, μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα, και ξετυλίξτε την ιστορία της καθώς και τη σκοτεινή και τραγική ιστορία του πάρκου
Καλέστε για Callum να απαντήσει, και να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον γύρω σας, ενώ εξετάζει στοιχεία και να ακούτε δική του εσωτερική φωνή Lorraine ως το παιχνίδι εξελίσσεται
Υπολογιστικά γραφικά και ήχο που προσφέρουν ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό περιβάλλον πλούσιο σε διάθεση και μυστήριο, που αναπτύχθηκε από μια ομάδα βραβευμένων προγραμματιστών ΑΑΑ

BONUS: Το Πάρκο είναι ένα περιβάλλον μέσα στους σύγχρονους μύθους και μυστήρια. Αυτό το αντίγραφο του The Park περιλαμβάνει μοναδικά στο παιχνίδι στοιχεία που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα. το εξάρτημα Killer Chipmunk και τρεις ισχυρές, θρυλικές φιγούρες.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: