Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Darkness 2

Λήψεις: 11
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP/Vista/7
Επεξεργαστής: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
Μνήμη: 1,5 GB
Γραφικά: 256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound: DirectX Compatible
Αποθήκευση: 10 GB

865 seeds / 198 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Darkness 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Darkness 2

Εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά κόμικς που παρήγαγε η Top Cow Productions, Inc., το The Darkness II είναι ένα έντονο shooter πρώτου προσώπου που προσφέρει μια διαστρεβλωμένη και συγκλονιστική αφήγηση της τραγωδίας, του σύγχρονου εγκλήματος και της υπερφυσικής φρίκης.
Οι παίκτες θα βγουν κάτω από το βάναυσο και προσωπικό μονοπάτι της Jackie Estacado, επικεφαλής οικογένειας εγκληματιών της Νέας Υόρκης και θαυμαστών μιας αρχαίας και αδίστακτη δύναμης χάους και καταστροφής γνωστού ως The Darkness.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Jackie Estacado χρησιμοποίησε το Σκοτάδι για να σκοτώσει τους άνδρες που ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία της φίλης του. Δεν μπόρεσε να ταρακουνήσει τη μνήμη του θανάτου της Τζένη από τότε που εμφιαλώνει την υπερφυσική του δύναμη και τώρα το Σκοτάδι θέλει έξω. Μια ξαφνική, μη προκληθείσα επίθεση από μια μυστηριώδη οργάνωση, γνωστή ως Αδελφότητα, αναγγέλλει την έναρξη ενός πλήρους πολέμου και ανοίγει την πόρτα για το The Darkness για να ξαναρχίσει, τοποθετώντας τη Jackie σε ένα ταξίδι στην κόλαση και χειρότερα.
Βασικά χαρακτηριστικά
4-Player Co-op Campaign - Παίξτε ως ένας από τους τέσσερις μοναδικούς χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους μπορεί να χειριστεί όπλα που διοχετεύονται με τις δυνάμεις Darkness.
Quad-Wielding Chaos - Slash, αρπάξτε και ρίξτε αντικείμενα και εχθρούς με το Demon Arms ενώ ταυτόχρονα πυροβολείτε δύο όπλα προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην κατηγορία FPS.
Χρησιμοποιήστε μια ασταμάτητη δύναμη - Master the Demon Arms και καλέστε τις δυνάμεις του The Darkness για ακόμα πιο εκρηκτικό gameplay.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: