Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP, Vista, 7, 8
Επεξεργαστής: Intel Dual Core 2,6 GHz, AMD Athlon X2 4200+
Μνήμη: 3 GB
Γραφικά: GeForce 8800 GT / Radeon HD 4770
Αποθήκευση: 9 GB

79 seeds / 7 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Ταλαντούχος igrodely Beenox στούντιο, διαβεβαιώσω ότι πρόσφατα έκανε το παιχνίδι της θρυλικής Spider - Man έχει μια καλύτερη επεξεργασία, και να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους, τόσο γραφικά όσο και τα στοιχεία του παιχνιδιού. Όλα βγήκαν; Εξαρτάται από εσάς, αγαπητοί χρήστες. Για τη σωστή αξιολόγηση, κατεβάστε αυτό το παιχνίδι μέσω torrent απευθείας από τον πόρο μας. Κατεβάστε και μην διστάσετε, καθώς αυτό το νέο έργο έχει βγει πραγματικά συναρπαστικό!
Αμέσως παρατηρείτε ένα ασυνήθιστο σύστημα μάχης, το οποίο, αντίθετα με το πρώτο μέρος, δεν είναι χειρότερο από όλους τους δείκτες. Ακόμη και στο παιχνίδι, η γραφική βάση έχει επεξεργαστεί προσεκτικά, και τώρα θα μετακομίσετε σε όλο τον κόσμο με γραφικά υψηλής ποιότητας. Η σκηνή του παιχνιδιού είναι η Νέα Υόρκη σήμερα. Θα μετακινηθείτε σε έναν ιστό σε οποιαδήποτε ανοιχτή θέση σε αυτόν τον κόσμο. Τώρα προχωρήσουμε σε αυτό το superkrepkom θέμα θα είναι πιο εύκολο, γιατί δεν είναι μόνο το διαδίκτυο και nanopautina δημιουργήθηκε για την ομαλότερη ελιγμούς. Η πλοκή του παιχνιδιού βασίζεται σε γεγονότα δανεισμένα από την ταινία του ίδιου ονόματος. Αλλά οι προγραμματιστές πρόσθεσαν τις επιλογές τους - άλλα κτίρια, τα οποία δεν είναι στην ταινία. Τέτοιες βελτιώσεις στο σχέδιο είναι απαραίτητες για την βαθύτερη αποκάλυψη της εικόνας του πρωταγωνιστή. Όλα αυτά θα ωθήσουν τους παίκτες να κατεβάσουν αυτό το προϊόν και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν αυτό το αριστούργημα!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: