Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Amazing Spider-Man

Λήψεις: 30
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Vista / 7
Επεξεργαστής: Intel® Core 2 Duo 2.6 GHz ή Athlon 64 X2 3800+ ή πιο ισχυρό
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: με 512 MB μνήμης βίντεο
Αποθήκευση: 10,5 GB

409 seeds / 108 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Amazing Spider-Man

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Amazing Spider-Man

Προτού ανοίξετε νέες ευκαιρίες που εφαρμόζονται στον ανοιχτό κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν όχι μόνο για τον ήρωά σας, αλλά και για τους αντιπάλους του, οι οποίοι θα γίνουν πιο δύσκολο να πιάσουν, και θα πρέπει να καταφύγετε σε διάφορα κόλπα για να το κάνετε αυτό.

Για να πιάσετε εγκληματίες, πρέπει να κάνετε την τακτική σας προετοιμασία και να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αντίπαλό σας, τα σχέδιά του και τις περαιτέρω ενέργειές του.

Τώρα θα πολεμήσετε διαφορετικά. Στη διάθεσή σας δεν θα είναι μόνο ο συνηθισμένος ιστός, αλλά και άλλα στοιχεία που θα βρίσκονται στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο ρόλο του δημοσιογράφου και να γίνετε ήρωας. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλά να μεταβείτε σε άλλο χαρακτήρα.

Οι αλλαγές επηρέασαν επίσης την άντληση. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε νέους τύπους όπλων, ο χαρακτήρας σας πρέπει να αγωνίζεται όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους και να αυξήσει το επίπεδό τους. Επιπλέον, όσο περισσότερο προχωράτε στο παιχνίδι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να περάσετε τη διαδικασία και, συνεπώς, θα χρειαστείτε πολλά όπλα.

Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του ήρωά σας. Φορέστε το σε κοστούμι άλλου χρώματος ή διακοσμήστε το με το γούστο σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του παιχνιδιού The Amazing Spider-Man είναι ότι μπορείτε να τροποποιήσετε τα γραφικά. Αλλάξτε την ανάλυση κατά την κρίση σας και ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: