Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Styx Master of Shadows

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
CPU: Intel Dual-Core 2.4 GHz ή ισοδύναμο AMD
RAM: 3 GB
VIDEO CARD: 1 GB, συμβατό με το DirectX 9, σκίαση 4ο μοντέλο
FREE DISK SPACE: 7 GB

118 seeds / 455 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Styx Master of Shadows

Περισσοτερα για το παιχνιδι Styx Master of Shadows

Styx: Master of Shadows είναι ένα παιχνίδι διήθηση με στοιχεία RPG που λαμβάνουν χώρα σε ένα σκοτεινό σύμπαν φαντασίας, όπου θα γλιστρήσει, να κλέψει και να δολοφονήσει το δρόμο σας μέσα από το Styx, ένα Goblin δύο αιώνες της ηλικίας.

Βαθιά μέσα στο ιλιγγιώδεις και πολυεπίπεδη εγκαταλείψει Πύργος του Akenash, όπου άνθρωποι και ξωτικά προστασία του World-δέντρο, πηγή της Amber - ένα ισχυρό και μαγικό χρυσό SAP - είναι η ευκαιρία κρυφό Styx»να καταλάβει πραγματική καταγωγή του ... και να κάνει μια περιουσία ταυτόχρονα.

Κυνήγι μέσα από την τεράστια, μίλια-υψηλό πύργο του Akenash, συμπληρώνοντας διάφορες αποστολές (δολοφονία, ανάκτηση πληροφοριών, κλπ) και την αποφυγή ανίχνευσης. Πρόοδος στις σκιές, δολοφονήστε τους στόχους σας σε στενή μάχη ή ενορχηστρώστε τα "ατυχήματα". Οι RPG μηχανικοί σάς επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε νέες δυναμικές δεξιότητες, εντυπωσιακές ειδικές κινήσεις και έναν βελτιστοποιημένο εξοπλισμό. Η Amber θα σας δώσει θεαματικές δυνάμεις, όπως αόρατο, «κεχριμπάρι» και την ικανότητα να κλωνοποιήσετε τον εαυτό σας. Εξερευνήστε τα επίπεδα για να ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν σας και να κλέβετε βραβευμένους θησαυρούς για να αποκτήσετε αναβαθμίσεις εξοπλισμού. Αγκαλιάστε τις σκιές!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: