Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Star Wars The Force Unleashed 2

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP SP3, Windows Vista® SP2, or Windows 7
Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 5200+
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support; ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT
Αποθήκευση: 11 GB

284 seeds / 221 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Star Wars The Force Unleashed 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Star Wars The Force Unleashed 2

Το Star Wars® Saga συνεχίζεται με το Star Wars®: Το Force Unleashed ™ II, το πολυαναμενόμενο sequel του παιχνιδιού των Star Wars που έχει δημιουργηθεί ταχύτερα. Στο Star Wars: The Force Unleashed, ο κόσμος εισήχθη σήμερα φυγά Darth Vader, το Starkiller-απίθανη ήρωας που θα ανάψει τις φλόγες της εξέγερσης σε έναν γαλαξία τόσο απεγνωσμένα ανάγκη από ένα πρωταθλητή.

Στη συνέχεια, Starkiller επιστρέφει με over-the-top Δύναμης και ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τη δική του ταυτότητα και να επανενωθεί με μια αληθινή του αγάπη, Juno Eclipse. Στο Star Wars: The Force Unleashed II, Starkiller είναι και πάλι το πιόνι του Darth Vader, αλλά αντί της εκπαίδευσης προστατευόμενό του ως αδίστακτος δολοφόνος, το σκοτεινό άρχοντα προσπαθεί να κλωνοποιήσει τον πρώην μαθητή του, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία του πολεμιστή Ultimate Sith. Η κυνηγήσει είναι - ο Starkiller επιδιώκει τον Juno και ο Darth Vader κυνήγι για τον Starkiller.

Με όλα τα νέα καταστροφικά Δύναμης και την ικανότητα να διπλή ασκούν lightsabers, Starkiller κόβει μια λωρίδα με θανατηφόρα νέους εχθρούς σε όλη συναρπαστικούς κόσμους από τις ταινίες Star Wars - όλα σε απελπισμένη αναζήτηση του για απαντήσεις με το παρελθόν του.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: