Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Splinter Cell Blacklist

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Επεξεργαστής:2.53 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher
DirectX®:9
Αποθήκευση: 25 GB

630 seeds / 192 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Splinter Cell Blacklist

Περισσοτερα για το παιχνιδι Splinter Cell Blacklist

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στρατιωτική παρουσία στα δύο τρίτα των χωρών σε όλο τον κόσμο και μερικές από αυτές έχουν αρκετό. Μια ομάδα τρομοκρατών που αποκαλούν τους εαυτούς τους Οι μηχανικοί ξεκινούν ένα τελετουργικό τρόμου που ονομάζεται μαύρη λίστα - μια θανατηφόρα αντίστροφη μέτρηση των κλιμακούμενων επιθέσεων εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ.
Βασικά χαρακτηριστικά
Λειτουργία χωρίς περιορισμούς
Ο Σαμ είναι πίσω στο τακτικό του κοστούμι και γυαλιά, και είναι πιο θανατηφόρος και ευκίνητος από ποτέ. Χορηγεί την ελευθερία να κάνει ό, τι χρειάζεται για να σταματήσει τη μαύρη λίστα, ο Sam πετά από εξωτικές τοποθεσίες στις πόλεις των ΗΠΑ καθώς αγωνίζεται ενάντια στο ρολόι για να ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από αυτή την καταστροφική απειλή.

Γνωρίστε το στυλ παιχνιδιού σας
Η μαύρη λίστα Splinter Cell βασίζεται στις ρίζες του franchise, ενώ εξερευνά νέες κατευθύνσεις για να αγκαλιάσει τα σφαίρα δράσης και περιπέτειας. Οι παίκτες μπορούν να ορίσουν τα προσωπικά τους στυλ παιχνιδιού και να ανταμειφθούν για αυτές τις επιλογές.
Οι παίκτες φάντασμα θέλουν να παραμείνουν ανυπόγραφα.
Οι παίκτες επίθεσης στηρίζονται σε ένστικτα και μετωπικό πλήγμα για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση.
Οι παίκτες του Panther αναζητούν τη θνησιμότητα με τον πιο αποτελεσματικό και σιωπηλό τρόπο.

Εργαλεία Εμπορίου
Αφαιρέστε τους μηχανικούς χρησιμοποιώντας νέα τέτοια gadgets
όπως το αναβαθμισμένο φίδι Cam και το μικρο-trirotor Drone. Η μαύρη λίστα των Splinter Cell φέρνει πίσω τα αγαπημένα τους φίλους, όπως το Sticky Shocker και το βαρύ, καμπύλο μαχαίρι Karambit. Οι οπαδοί της μυστικότητας θα χαρούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις κρυμμένες ικανότητες του Σαμ για να απαγάγουν και να φέρουν τους εχθρούς, ενώ το Killing In Motion επιτρέπει στον παίκτη να χτυπήσει με χειρουργική ακρίβεια, επισημαίνοντας και εκτελώντας πολλαπλούς εχθρούς σε μία κίνηση ρευστού.

Δημιουργήστε ένα νέο Echelon
Ο Σαμ κατασκευάζει μια εντελώς νέα μονάδα Echelon. την ομάδα του, με τον τρόπο του. Η Άννα "Grim" Grimsdottir είναι ο τεχνικός διευθυντής της επιχείρησής του, ο διαχειριστής της CIA Isaac Briggs φέρνει επιπλέον δύναμη πυρός, και ο κάτοικος χάκερ Charlie Cole ολοκληρώνει το πλήρωμα. Το 4ο Echelon είναι μια πλήρως κινητή μονάδα ops με απεριόριστους πόρους και τεχνολογία αιχμής στο ανανεωμένο αεροσκάφος stealth, το Paladin.

Απολαύστε μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία
Ο Sam και η ομάδα του έχουν επίγνωση των τρομοκρατικών επιθέσεων σε πραγματικό χρόνο, χάρη στη στρατηγική αποστολή διασύνδεσης (SMI). Το SMI επιτρέπει στο 4ο Echelon να λαμβάνει δεδομένα σχετικά με τους στόχους της αποστολής ενώ βρίσκεται σε κίνηση. Με το SMI, οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από το καθολικό σύστημα οικονομίας παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν πλήρως το Sam, το κοστούμι, τα γυαλιά, τα όπλα, το Paladin και πολλά άλλα.

Spies εναντίον Mercs επιστρέφει
Οι Spies εναντίον του Mercs επιστρέφουν με μια νέα αίσθηση ασύμμετρου παιχνιδιού. Οι παίκτες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες 4, ενώ παράλληλα δημιουργούν το δικό τους Spy ή Merc σύμφωνα με τα playstyles τους μέσω λεπτομερών στοιχείων προσαρμογής. Η αρχική εμπειρία Classic Spies vs. Mercs κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του για τους οπαδούς.

ΚΟΤΕΤΣΙ
Με το SMI, οι γραμμές είναι θολές μεταξύ της ενιαίας εκστρατείας και της COOP, καθώς η αφήγηση βαθαίνει με τους Sam και Briggs. Κερδίστε χρήματα στο παιχνίδι και ξεκλειδώστε επιπλέον όπλα ή gadgets μέσω εξειδικευμένων αποστολών που έχουν ανατεθεί από τους Grim, Briggs, Charlie και Kobin.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: