Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

South Park The Stick of Truth

Λήψεις: 33
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP (32-Bit), Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual-Core E2180 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: nVidia GeForce 8800GT ή AMD Radeon HD2600XT (512MB VRAM με Shader Model 4.0 ή νεότερη έκδοση)
Αποθήκευση: 6 GB

757 seeds / 75 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι South Park The Stick of Truth

Περισσοτερα για το παιχνιδι South Park The Stick of Truth

Από τα επικίνδυνα πεδία μάχης της παιδικής χαράς του τέταρτου βαθμού, ένας νέος ήρωας θα ανέβει, προορισμένος να είναι ο σωτήρας του South Park. Από τους δημιουργούς του South Park, Trey Parker και Matt Stone, έρχεται μια επική αναζήτηση για να γίνει ... δροσερό. Παρουσιάζοντας το South Park ™: Το Stick of Truth ™.

Για χίλια χρόνια, η μάχη έχει διεξαχθεί. Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι και τα ξωτικά είναι κλειδωμένοι σε έναν πόλεμο που δεν τελείωσε: το ραβδί της αλήθειας. Αλλά οι παλίρροιες του πολέμου σύντομα θα αλλάξουν, καθώς ο λόγος ενός νέου παιδιού εξαπλώνεται σε όλη τη γη, ο ερχομός του από τα αστέρια. Καθώς μετακινούνται τα κινούμενα φορτηγά της προφητείας, αρχίζει η περιπέτεια σας.

Ενισχύστε τον εαυτό σας με τα όπλα του θρύλου για να νικήσετε τα σκοινιά, τους χίπις και άλλες δυνάμεις του κακού. Ανακαλύψτε το χαμένο Stick of Truth και κερδίστε τη θέση σας στην πλευρά του Stan, Kyle, Cartman και Kenny ως νέου φίλου τους. Επιτύχετε και θα είστε ο σωτήρας του South Park, ενισχύοντας την κοινωνική σας θέση στο Elementary South Park. Αποτυχηθείτε και θα είστε πάντα γνωστοί ... ως ηττημένος.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: