Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Sniper Ghost Warrior 2

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 2 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 512 MB
Αποθήκευση: 3 GB

727 seeds / 199 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Sniper Ghost Warrior 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Sniper Ghost Warrior 2

Και να μοιραστείτε τον εαυτό σας με την ομάδα μας. Ο πόλεμος στα ζωϊκά ρούχα δεν ξεχνιέται και τα δευτερόλεπτα. Αυτές οι σελίδες βρίσκονται σε θέσεις, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία, πάνω και κάτω από το γήπεδο. Ο αριθμός χαρακτήρων που επιλέξατε είναι ορατός, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών νυχτερινής όρασης, των οποίων ο αριθμός των αντιγράφων είναι μικρότερος, και ο αριθμός των αντιγράφων τους είναι ομοιόμορφος. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο για να αποφύγετε την αποτυχία σας, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε την προσβολή ή την αποφυγή των βλαβών. Οι συνέπειες που τίθενται στο πλαίσιο της προτεινόμενης δυναμικής αλλαγής πορείας. Στο κοινό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να εμφανίσετε το σύμβολο. 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και έπειτα κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
- Σναίερ δεν έχει σημασία, αλλά δεν είναι τόσο ακριβό, αλλά και ανεξάρτητο, στρέφεται σε αυτό το σημείο. Κάθε εργασία κλειδώνει σε όλες τις περιόδους, τις ακριβείς ώρες και τις παραμέτρους, τις μέγιστες επιδόσεις και τις θέσεις, κ.λπ.
- Η ποιότητα των μηνυμάτων που προσφέρονται για την κάλυψη των μεταφορικών μέσων.
- Отличающиеся локации - сумеете ли выты в непролазных джунглях? А в древних развалинах городов? Или же среди гор?
- Όλοι οι τύποι μπαλλισμού, οι οποίοι δεν εξαρτώνται από την τοποθεσία σας, σας επιτρέπουν να βγείτε από την ταχύτητα και την κατεύθυνση, τις κατάλληλες συνθήκες, και να φτάσετε μέχρι τους στόχους σας.
- Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν συμβουλές για το μάρκετινγκ και την παροχή συμβουλών σε μαστεράμι ή μάρκετινγκ, με την ευκαιρία να συνεργαστούν με την Πολωνία και τη ΣΣΣ στην ειδική κατηγορία.
- Δεν συμπεριλαμβάνονται οι έξι έξυπνες βιντεοκάμερες, οι οποίες προβάλλουν τη χρήση των κουμπιών, των κουμπιών και των κουμπιών.
- Ανεξάρτητα από το αντίθετο; Εδώ θα βρείτε ειδικές μορφές παιχνιδιών. Δοκίμασε το δικό σου μάστερ στο παιχνίδι Sniper Ghost Warrior 2!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: