Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Sniper Ghost Warrior 1

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows® XP (SP3) / Vista™ (SP1) / 7
Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 3,2 GHz, Intel Pentium D 2,66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 256 MB RAM compatible with DX10.0 or DX9.0c, Shader Model 3.0
Cards: GeForce ( 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280 ) or Radeon (X1650-1950/ HD2400-2900 / 3650
Αποθήκευση: 6,5 GB

613 seeds / 203 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Sniper Ghost Warrior 1

Περισσοτερα για το παιχνιδι Sniper Ghost Warrior 1

Όταν η δημοκρατική κυβέρνηση της Isla Trueno έχει ανατραπεί, μια επιθετική και εχθρική στρατιωτική διοίκηση ανεβαίνει στην εξουσία. Ένα άρτια εκπαιδευμένο ειδικής μονάδας ops στέλνεται για να βοηθήσει τους αντάρτες να επιτύχει τους στόχους που μόνο ένας ελεύθερος σκοπευτής μπορεί να χειριστεί. Εκτός από την έντονη αποστολές ελεύθερων σκοπευτών, οι παίκτες θα λάβουν επίσης μέρος σε μια ποικιλία σεναρίων επίθεσης, όπου ανδρεία τους με τα όπλα θα είναι μια τεράστια βοήθεια στους αντάρτες με ελλιπές. Sniper: Ghost Warrior επιδιώκει να αμφισβητήσει παίκτες με νέους τρόπους, έτσι ώστε το παιχνίδι είναι τόσο απαιτητική και διασκεδαστικό.
Αναπτύχθηκε από την Πόλη Interactive είναι αφιερωμένη next-gen παιχνίδια στούντιο, Sniper: Ghost Warrior προσφέρει μια εντυπωσιακή οπτική και τεχνολογική εμπειρία gaming και διαθέτει ένα ρεαλιστικό σύστημα βαλλιστικών πυραύλων που μετρά την τροχιά της σφαίρας, πτώση σφαίρα και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως η αιολική, η ομίχλη και τη βροχή. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ενιαία και multiplayer επίπεδα, οι παίκτες θα συναντήσετε μια ποικιλία δύσκολο έδαφος. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός πολεμιστή φάντασμα, μια ελίτ ελεύθερος σκοπευτής σε ένα άρτια εκπαιδευμένο μονάδα ειδικών ops, των οποίων οι μοναδικές ικανότητες στην τέχνη της καταδίωξης, στόχο τον εντοπισμό, την επιτήρηση και τα γυρίσματα ακρίβεια θα καθορίσουν την επιτυχία της αποστολής. Μυστικές αποστολές αναγκάζουν τους παίκτες να λειτουργεί απαρατήρητα στην προσπάθειά τους να εξαλείψουν εχθρική τους εχθρούς πυροβόλησε το κεφάλι σε μια στιγμή.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: