Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Serious Sam 3

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP 32-bit (with service pack 2 or 3)
Επεξεργαστής: Dual-core from Intel or AMD at 2.0 GHz
Μνήμη: 1GB
Γραφικά: nVidia GeForce 7800/7900/8600 series, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 or 1800/X1900 series
DirectX®: 9.0c
Αποθήκευση: 4 GB

507 seeds / 79 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Serious Sam 3

Περισσοτερα για το παιχνιδι Serious Sam 3

Serious Sam 3: BFE είναι ένα παιχνίδι βολών και δράσης πρώτου προσώπου, μια λαμπρή ιστορική αναδρομή στην χρυσή εποχή των first-person shooters, όπου οι άντρες ήταν άντρες, το κάλυμμα ήταν για ερασιτέχνες και τραβώντας τη σκανδάλη γίνονται τα πράγματα πάνε έκρηξη.

Χρησιμεύει ως ένα prequel στην αρχική indie και το παιχνίδι της χρονιάς αίσθηση, Serious Sam: Η πρώτη συνάντηση, Serious Sam 3 λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα της Γης ενάντια εισβολή λεγεώνες Ψυχικής των θηρίων και τους μισθοφόρους.
Βασικά χαρακτηριστικά
Μανιώδης Arcade-Style Δράση - Κρατήστε πατημένο το έναυσμα και να τα απόβλητα σε ένα ποτέ δεν τελειώνει επίθεση των επιτιθεμένων ή να αντιμετωπίσει την υπέρβαση από άγρια ​​θηρία ψυχική του. Δεν συστήματα κάλυψης, δεν κάμπινγκ - είναι απλά να σας εναντίον τους. Όλοι τους!
Τρομακτικά πλάσματα Enemy - Ένα νέο τάγμα αξέχαστες τσιράκια συμπεριλαμβανομένης της γουργουρητό Scrapjack και πανύψηλα Khnum ενταχθούν στο θρυλικό Ακέφαλο καμικάζι, Gnaar και Σείριων Werebull να δημιουργήσει την πιο άγρια ​​αντιπολίτευση είχατε ποτέ την χαρά της κούρεμα κάτω!
Spectacular Περιβάλλοντα - Μάχη σε όλη την επεκτατική πεδία μαχών του εγγύς μέλλοντος της Αιγύπτου εκρήγνυται στις ραφές με απόλυτο χάος. Οι γκρεμίστηκε πόλεις του αύριο επένδυση με τις καταρρέει ναούς του αρχαίου κόσμου γίνονται φθαρτά χαρά σας!
Καταστροφικές Άρσεναλ - οπλοστάσιο απελευθερώσουν Serious Sam των όπλων συμπεριλαμβανομένου ενός με εύρος τυφέκιο, το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το εκρηκτικό αυτόματη καραμπίνα, την τιμωρία minigun, και την πανίσχυρη φράγμα των φλεγόμενα οβίδες! Μεταφέρετε όλα τα όπλα του Σαμ ταυτόχρονα και εναλλαγή μεταξύ κάθε όπλο στον αέρα για μέγιστη δύναμη πυρός!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: