Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Saints Row 4

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows Vista (x86 or x64)
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600 | AMD Athlon II x3
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GTX 260 | AMD Radeon HD 5800 series
DirectX: Έκδοση 10
Αποθήκευση: 10 GB

876 seeds / 403 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Saints Row 4

Περισσοτερα για το παιχνιδι Saints Row 4

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να σώσει τη γη από εξωγήινους άρχοντας Zinyak χρησιμοποιώντας ένα οπλοστάσιο των υπερδυνάμεων και περίεργα όπλα στην πιο άγρια ​​ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού ποτέ.

Το επικό συμπέρασμα του παιχνιδιού που άλλαξε όλους τους κανόνες! Οι Άγιοι έχουν περάσει από την crackhouse στο Λευκό Οίκο, αλλά η Γη έχει εισβάλει και είναι στο χέρι σας να απελευθερώσουν τον κόσμο από Overlord Zinyak και ξένα αυτοκρατορία του. Με homies νέα και παλιά από την πλευρά σας, και ένα οπλοστάσιο των υπερδυνάμεων και παράξενα όπλα, θα πρέπει να σώσει τον κόσμο στην πιο άγρια ​​ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού ποτέ!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το αμερικανικό (Fever) Dream - Παίξτε ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια ιστορία που καλύπτει τις χώρες, το διάστημα και τον χρόνο. Ο Άγιος Σειρά IV είναι για τους Αγίους Row: Ο Τρίτος Τι Αγιοί Σειρά: Ο Τρίτος είναι να κάνει το σωστό πράγμα. Δεν είστε έτοιμοι.
Super Hero-in-Chief - Πηδώντας πάνω από τα κτίρια. Σκοτώστε τους ανθρώπους με το μυαλό σας. Περάστε μέσα από τις δεξαμενές. Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοσμικό δυνάμεις που θα ασκήσει στην προσπάθειά σας να σταματήσει μια εξωγήινη απειλή κόλαση-λυγισμένα για να καταστρέψει τη Γη.
Alien Toys of Destruction - Ευρεία εντυπωσιακή σειρά εξωγήινων οχημάτων και όπλων ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
Προσαρμοσμένα όπλα, Custom Mayhem - έχετε προσαρμόσει τον χαρακτήρα σας. Έχετε προσαρμόσει τα ρούχα σας. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με το νέο μας σύστημα προσαρμογής όπλων. Μετατρέψτε τα παραδοσιακά όπλα σε εξωτικά κομμάτια συνομιλίας!
Dynamic Duo - Ομοιογενής drop-in, drop-out co-op, ένα πρότυπο Saints Row, βελτιωμένο. Το μόνο πράγμα που είναι καλύτερο από έναν κακόβουλο υπέρμετρο Πρόεδρο είναι δύο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: