Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows XP /Windows Vista /Windows 7 /Windows 8
CPU: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz
RAM: 3 GB
VIDEO CARD: 512 Mb - 1024 Mb / nVIDIA® GeForce™ / ATI Radeon®
FREE DISK SPACE: 12 GB

178 seeds / 103 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Περισσοτερα για το παιχνιδι S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R: Το Clear Sky έχει οριστεί το 2011, ένα χρόνο πριν από τα γεγονότα του αρχικού S.T.A.L.K.E.R. παιχνίδι.

Μια ομάδα ιπποτών, για πρώτη φορά, φθάνει στην ίδια την καρδιά της ζώνης - το πυρηνικό εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας του Τσερνομπίλ - και προκαλεί ένα κατακλυσμό στο χείλος μιας καταστροφής. Μια τεράστια έκρηξη ανώμαλης ενέργειας μετατρέπει τη Ζώνη: οι κάποτε αξιόπιστοι και σχετικά ασφαλείς δρόμοι δεν είναι πια, το τοπίο καθαρίζεται από εκρήξεις ανωμαλιών. Οι καταστολείς και οι αποστολές ξεχύνουν ή απομονώνονται.

Με την ανώμαλη δραστηριότητα στο μέγιστο, η ασταθής Ζώνη συνεχίζει να τρέμει με εκρήξεις. Ο μετασχηματισμός του χάρτη της ζώνης αποσταθεροποιεί την εύθραυστη ισορροπία δυνάμεων στη Ζώνη. Φιλοξενία για τα νέα εδάφη, πεδία τεχνούργου και σφαίρες επιρροής. Δεν υπάρχουν παλιότεροι εχθροί ή φίλοι. Ο πόλεμος των φατριών έχει αρχίσει.

Ο πρωταγωνιστής είναι ένας μισθοφόρος που εμφανίστηκε στην άκρη της αντιπολίτευσης ανάμεσα στις κομματικές σφαίρες, το Strelok και ακόμα και τη Ζώνη. Ο κύριος χαρακτήρας βιώνει τον βασικό ρόλο στα γεγονότα που οδήγησαν στη δημιουργία της Ζώνης μέχρι το σημείο από το οποίο το αρχικό S.T.A.L.K.E.R. το παιχνίδι αρχίζει.

Ποιες νέες προκλήσεις περιμένουν τους στελεχιακούς στο βάθος της νέας ζώνης; Γιατί οι ανωμαλίες ξεσπούν συνεχίζουν να κουδουνίζουν τη Ζώνη και τι μπορεί να γίνει για να τους σταματήσει; Ποια ομάδα θα πάρει το πάνω χέρι στον πόλεμο κατά των φατριών; S.T.A.L.K.E.R .: Clear Sky.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: