Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Ryse Son of Rome

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista, 7, 8, 10 (64-bit)
CPU: Dual core with HyperThreading
RAM: 4 GB
VIDEO CARD: Κάρτα γραφικών DirectX 11 με μνήμη RAM 1 GB
FREE DISK SPACE: 25 GB

564 seeds / 136 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Ryse Son of Rome

Περισσοτερα για το παιχνιδι Ryse Son of Rome

Καταπολέμηση ως στρατιώτης. Αρχίστε ως γενικός. Αυξήστε ως θρύλος.

«Ryse: Γιος της Ρώμης» αφηγείται την ιστορία του Marius Titus, ένας νεαρός Ρωμαίος στρατιώτης ο οποίος μάρτυρας της δολοφονίας της οικογένειάς του στα χέρια των βαρβάρων ληστές, στη συνέχεια ταξιδεύει με το ρωμαϊκό στρατό να Britannia να αναζητήσουν εκδίκηση. Με γρήγορη άνοδο στις τάξεις, ο Μάριος πρέπει να γίνει ηγέτης των ανδρών και υπερασπιστής της αυτοκρατορίας.

Σχετικά με τον Ryse: Γιος της Ρώμης
Ταξίδι στην καρδιά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και βιώστε τη βιαιότητα της μάχης όπως ποτέ άλλοτε όπως ο «Ρύσε: Γιος της Ρώμης» έρχεται στον υπολογιστή με υποστήριξη για λαμπρή ανάλυση 4Κ. Συνεχίζοντας την κληρονομιά του Crytek για πρωτοποριακά παιχνίδια, ο Ryse σπρώχνει το υλικό PC στα όριά του, τραβώντας τους παίκτες βαθιά μέσα στο αιματηρό δράμα της αρχαίας Ρώμης.

"Ryse: Ο γιος της Ρώμης" είναι μια εντυπωσιακή ιστορία δράσης-περιπέτειας αγώνα, βιαιότητας και ηρωισμού. Ακολουθεί ένας άφοβος Ρωμαίος στρατιώτης που ονομάζεται Μάριος Τίτος που ενώνει τον στρατό για να εκδικηθεί την κατάργηση της οικογένειάς του και αναδύεται.

«Ryse: Γιος της Ρώμης» παρουσιάζει ένα κινηματογραφικό εκ νέου δημιουργία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, οι άνθρωποι, τις συγκρούσεις και τα τοπία της σε εκπληκτική λεπτομέρεια και φέρνει την βαρβαρότητα και την ένταση της ρωμαϊκής πολέμου στη ζωή στο σπλαχνικό λεπτομέρεια.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: