Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Resident Evil Revelations 2

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® 7 / Windows® 8
Επεξεργαστής: ntel® Core™ 2 Duo E6700, AMD Athlon X2 2.8 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA® GeForce® 8800 GTS, AMD Radeon HD 3850
Αποθήκευση: 23 GB

723 seeds / 363 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Resident Evil Revelations 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Resident Evil Revelations 2

Η αρχή του παραμυθιού του Resident Evil Revelations 2 βλέπει την αγαπημένη του φίλου Claire Redfield να κάνει μια δραματική επιστροφή. Survivor του περιστατικού Raccoon City που απεικονίζεται σε προηγούμενα παιχνίδια Resident Evil, η Claire εργάζεται τώρα στον οργανισμό Terra Save για την καταπολέμηση της βιοτρομοκρατίας. Moira Burton, παρακολουθεί το πάρτυ υποδοχής της για το Terra Save όταν άγνωστες ένοπλες δυνάμεις θύουν το γραφείο. Η Claire και η Moira χτυπήθηκαν ασυνείδητα και ξυπνήθηκαν αργότερα για να βρεθούν σε μια σκοτεινή και εγκαταλελειμμένη μονάδα κράτησης. Συνεργαζόμενοι, πρέπει να ανακαλύψουν ποιος τους πήρε και σε ποιο τρομερό τέλος. Η Claire και η Moira θα το βγάλουν ζωντανοί και θα ανακαλύψουν τι έχει οδηγήσει στη μεταφορά τους σε αυτό το απομακρυσμένο νησί; Μια ιστορία περιστροφών και στροφών θα έχει παίκτες να μαντέψουν το επόμενο βήμα σε κάθε στροφή.

Ο Barry Burton, επικεφαλής του απομακρυσμένου νησιού της φυλακής, αναζητώντας την κόρη του που έλειπε, συναντά το ολοκαίνουργιο χαρακτήρα Natalia Korda, ένα μικρό κορίτσι που έχει μια παράξενη δύναμη που της επιτρέπει να αισθάνεται τους εχθρούς και τα κρυμμένα αντικείμενα. Χρησιμοποιώντας αυτή την ικανότητα παράλληλα με τις αποδεδειγμένες ικανότητες μάχης του Barry, οι παίκτες θα πρέπει να εναλλάσσονται μεταξύ των δύο για να επιβιώσουν στο μυστηριώδες νησί και να βρουν Moira. Με τους τρομακτικούς εχθρούς που περιμένουν γύρω από κάθε σκοτεινή γωνία, ο Barry θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει με προσοχή την πυρομαχική του και την προμήθεια όπλων, στο κλασικό στυλ τρόμου επιβίωσης.

Με την εξέλιξη του επεισοδιακού κεφαλαίου της αρχικής Resident Evil Revelations, το Resident Evil Revelations 2 θα κυκλοφορήσει αρχικά ως μια εβδομαδιαία σειρά επεισοδιακών λήψεων που αρχίζει στις 24 Φεβρουαρίου του 2015. Οι παίκτες έχουν επίσης την επιλογή να επιλέξουν Full Season ή Full Bundle, έχουν πρόσβαση σε κάθε επεισόδιο καθώς κυκλοφορεί μαζί με πρόσθετο περιεχόμενο μπόνους. Κάθε επεισόδιο στο Resident Evil Revelations 2 περιλαμβάνει το περιεχόμενο της επίδειξης Raid και δύο πλήρη σενάρια που μπορούν να αναπαραχθούν και επικεντρώνονται στην προηγουμένως ανακοινωθείσα εκστρατεία της Claire και Moira και στην πρόσφατα επιβεβαιωμένη ιστορία Barry και Natalia.
Σχετικα Παιχνιδια

Lemma

110 30

Pulse

50 12

Stasis

58 14
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: