Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Resident Evil 6

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
DirectX®:9.0c
Αποθήκευση: 16 GB

969 seeds / 250 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Resident Evil 6

Περισσοτερα για το παιχνιδι Resident Evil 6

Συνδυάζοντας τη δράση και τον τρόμο επιβίωσης, το Resident Evil 6 υπόσχεται να είναι η δραματική εμπειρία τρόμου του 2013. Οι αγαπημένοι του Resident Evil Leon S. Kennedy, ο Chris Redfield και ο Ada Wong συνοδεύονται από νέους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Jake Muller, για να αντιμετωπίσουν μια νέα φρίκη, βίαιος ιός C, καθώς η αφήγηση μετακινείται μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, του πολεμοκενούμενου ανατολικοευρωπαϊκού κράτους Edonia και της κινεζικής πόλης Lanshiang.

Με τέσσερα ξεχωριστά, αλλά συνυφασμένα θέματα ιστορίας, με το δικό τους ζεύγος πρωταγωνιστών είτε για σόλο είτε για συνεταιρισμό, τόσο offline όσο και σε απευθείας σύνδεση, το Resident Evil 6 όχι μόνο θα προσφέρει διαφορετικές προοπτικές και στυλ παιχνιδιού, αλλά με την εισαγωγή του οι καινοτόμοι μηχανικοί Crossover θα είναι σε θέση να συνεργαστούν και να μοιραστούν τη φρίκη. Σε βασικές στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στο διαδίκτυο για να αντιμετωπίσουν μια συγκεκριμένη κατάσταση, με μερικά στάδια να βλέπουν τις συνηθισμένες συνεργασίες να ανταλλάσσονται για να αυξήσουν περαιτέρω το βάθος του παιχνιδιού.
Βασικά χαρακτηριστικά
Φρίκη σε παγκόσμια κλίμακα - Δεν περιορίζεται πλέον σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, το ξέσπασμα του ιού C είναι παγκοσμίως με τη δράση που λαμβάνει χώρα στη Βόρεια Αμερική, την Ανατολική Ευρώπη και την Κίνα Το πιο εκτεταμένο παιχνίδι Resident Evil μέχρι σήμερα - Ζήστε την φρίκη μέσα από τέσσερα ξεχωριστές αλλά αλληλοσυνδεδεμένες καμπάνιες:
Crossover Gameplay - Όχι μόνο κάθε ιστορία διασχίζει μονοπάτια, αλλά και η δράση - Σε σημαντικά σημεία, όταν η αφήγηση σύρει ζεύγη χαρακτήρων μαζί, ο νέος μηχανισμός crossover επιτρέπει μέχρι και τέσσερις παίκτες να βιώσουν τη φρίκη μαζί online
Σόλο ή co-op παιχνίδι - Το Resident Evil 6 προσφέρει ταυτόχρονη και online σύνδεση σε ένα ή δύο παίκτες (αν και η καμπάνια του Ada Wong είναι μόνο ένας παίκτης)
Νέες απειλές σε άνοδο - Αντιμετωπίστε τα αποτελέσματα του ιού C σε όλες τις ποικίλες και θανατηφόρες μορφές του, συμπεριλαμβανομένων ζόμπι, J'avo, Chrysalids και πολύ περισσότερη λειτουργία Hunt Agent - Σε αυτό το νέο online mode για τη σειρά Resident Evil, η δράση από την άλλη πλευρά. Ως «κυνηγός», προσχωρήστε στην πλευρά του εχθρού για να γίνει ένα από τα ζόμπι του παιχνιδιού, J'avo ή άλλες μεταλλάξεις του ιού C και διεισδύσει σε μια άλλη ενεργή συνάντηση παιχνιδιών για την εξάλειψη των ανθρώπινων χαρακτήρων.
Παίξτε το δρόμο σας - Χρησιμοποιήστε τα σημεία ικανότητας για να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας για να παρέχετε ταχύτερη επαναφόρτιση, να βελτιώσετε τη δύναμη πυρκαγιάς ή να αυξήσετε τη γραμμή υγείας σας με το σύστημα δεξιοτήτων χαρακτήρων
Ανασχεδιασμένο σύστημα ελέγχου - το Resident Evil 6 διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου που επιτρέπει στους παίκτες να πυροβολούν ενώ κινούνται. ολίσθηση; roll σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να καλύψει μαζί με την προσθήκη μιας ενισχυμένης επίθεσης από τη μάχη
Οι Mercenaries επιστρέφουν - Οι παίκτες θα μπορέσουν για άλλη μια φορά να απολαύσουν την πολύ δημοφιλής λειτουργία Mercenaries
Οι Mercenaries No Mercy - Μια εμπειρία διαθέσιμη μόνο στον υπολογιστή σας, αυτή η πρόσθετη λειτουργία είναι γεμάτη με διπλάσιους εχθρούς όπως οι Mercenaries!
7 Πρόσθετα στάδια για τις πρόσθετες ρυθμίσεις περιεχομένου - Προηγουμένως διαθέσιμες για αγορά ως DLC για τις εκδόσεις κονσόλας, αυτά τα 7 πρόσθετα στάδια έρχονται ως * πρότυπα στην έκδοση PC. (* Τα στάδια αυτά ξεκλειδώνουν μέσω των επιτευγμάτων.)
Left 4 Dead 2 Crossover Patch - Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει δωρεάν μέσω της ενημέρωσης τίτλου της 5ης Απριλίου 2013. Blast το δρόμο σας μέσα από το Mercenaries Καμία Έλεος ως αγαπημένο σας Left 4 Dead 2 χαρακτήρες με τα μολυσμένα εμφανίζονται ως εχθροί, καθώς και!
Συμβατό με τις ενημερώσεις δυνατοτήτων έκδοσης κονσόλας / RE.NET - Η έκδοση PC είναι συμβατή με όλες τις τελευταίες λειτουργίες που έχουν προστεθεί στις εκδόσεις της κονσόλας και είναι συμβατή με το RE.NET επίσης.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: