Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Rage Anarchy Edition

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo /> Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8800
Αποθήκευση: 17 GB

853 seeds / 145 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Rage Anarchy Edition

Περισσοτερα για το παιχνιδι Rage Anarchy Edition

Ένας σκοπευτής με στοιχεία φυλής και παιχνιδιού Rage είναι αφιερωμένος στην παγκόσμια καταστροφή και την αποτυχημένη προσπάθεια κυβερνήσεων διαφορετικών χωρών να σώσουν την ανθρωπότητα. Πίσω το 2004, αληθινοί επιστήμονες από το αμερικανικό παρατηρητήριο Kitt-Peak ανακάλυψαν έναν αστεροειδή κοντά στη Γη, ο οποίος ονομάστηκε Apophis. Στην πραγματικότητα, το 2013 ένας αστεροειδής πέρασε τη Γη και οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι το 2029 η σύγκρουση αποκλείστηκε και το 2036 είναι εξαιρετικά απίθανο.

Ωστόσο, το 2011 το αμερικανικό studio id Software κυκλοφόρησε το παιχνίδι Rage με ένα εναλλακτικό αποτέλεσμα: το 2029 ο Apophis συνέχισε να συναντά τη Γη, καταστρέφοντας όλες τις χώρες και καταστρέφοντας περισσότερο από το 80% των κατοίκων του κόσμου. Αλλά οι αρχές, μαθαίνοντας για την επικείμενη απειλή από το διάστημα, οργάνωσαν το έργο "Eden", σχεδιασμένο για να σώσει την ανθρωπότητα! Σε περίπου 20 χρόνια, χτίστηκαν αρκετά "Kovchegovs", εξοπλισμένα με όπλα και πυρομαχικά και έστειλαν βαθιά υπόγεια. Τοποθετούσαν επίσης κάψουλες με επιλεγμένους ανθρώπους που βυθίστηκαν σε ύπνο ανβιοτικού. Θα πρέπει να αναβιώσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

"Κιβωτός" που έχει προγραμματιστεί ώστε να αυξηθεί αυτόματα στην επιφάνεια το 2135. Ωστόσο, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή, οι επιζώντες στην επιφάνεια της Γης άρχισαν να αναβιώνουν τον πλανήτη. Το έργο «Eden» ήταν μια αποτυχία: «Η κιβωτός» έσβησε από την τάξη και μαζί με αυτούς όλες οι επιλεγμένες αυτές σκοτώθηκαν. Όλοι εκτός από ένα. Και τώρα ο ήρωάς μας βρίσκεται στη Γη περισσότερο από 100 χρόνια μετά την καταστροφή. Φυσικά, είναι λογικό ότι όλοι οι κάτοικοι το αντιλαμβάνονται ως άγνωστο εχθρό από όπου ήρθε. Θα πρέπει να πολεμήσετε σε αυτόν τον κατεστραμμένο κόσμο για τη δική σας ζωή, να αγωνιστείτε με μεταλλάκτες και ληστές!

Στο παιχνίδι, πολλή προσοχή δίνεται στα γυρίσματα και στους αγώνες. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποτελεσματικότητα, υπάρχουν διάφορα αστεία πράγματα όπως φορητές πυργίσκους, μπούμερανγκ και ραδιοελεγχόμενα αυτοκίνητα με εκρηκτικά. Εκτός από μια ενιαία καμπάνια, υπάρχει ένας συνεταιρισμός με αποστολές, spin-offs, καθώς και μια λειτουργία αγώνων σχεδιασμένη για τέσσερις παίκτες.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: