Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Prototype 2

Λήψεις: 43
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® XP / Vista / 7
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 2.6GHz, AMD Phenom X3 8750
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8800 GT with 512 MB RAM, ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM
Αποθήκευση: 10 GB

583 seeds / 428 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Prototype 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Prototype 2

Καλώς ήρθατε στη Νέα Υόρκη Zero.

Ακολουθώντας το ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι δράσης του Radical Entertainment το 2009, το Prototype® 2 παίρνει το αξεπέραστο σφαγείο του πρωτότυπου Prototype και συνεχίζει την εμπειρία του να γίνει το απόλυτο όπλο που αλλάζει σχήμα. Είστε Sgt James Heller, σύζυγος σε μια νεκρή γυναίκα και παιδί και ένας στρατιώτης έφυγε απλά για να πεθάνει.

Δεδομένου ότι ο ολοκαίνουργιος μολυσμένος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, οι παίκτες θα βιώσουν τον Sgt James Heller να κόβει ένα αιματηρό σκαθάρι μέσα από τα ερείπια του μετα-ιού New York Zero. Εξοπλισμένοι με ασύγκριτες νέες δυνατότητες αλλαγής σχήματος, οι παίκτες θα κατασκευάσουν σταδιακά ένα τεράστιο γενετικό οπλοστάσιο από θανατηφόρα νέα βιολογικά όπλα και ικανότητες καθώς κυνηγούν, σκοτώνουν και καταναλώνουν το δρόμο προς τον τελικό στόχο - να σκοτώσουν ... Alex ... Mercer!

Είστε έτοιμοι να δολοφονήσετε τον κατασκευαστή σας;
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: