Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Postal 2

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP SP3/Vista/7/8/10
Επεξεργαστής:Pentium 3 1133MHz or AMD Athlon 733MHz Processor
Μνήμη:128 MB
Γραφικά:32MB GeForce 2 or Radeon Video Card
DirectX®:dx90
Αποθήκευση: 1200 MB HD space

481 seeds / 347 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Postal 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Postal 2

Ζήστε μια εβδομάδα στη ζωή του "The Postal Dude"? ένας άτυχος άνθρωπος απλώς προσπαθεί να ελέγξει κάποιες δουλειές. Αγοράζοντας γάλα, επιστρέφοντας ένα καθυστερημένο βιβλίο βιβλιοθήκης, παίρνοντας το αυτόγραφο του Gary Coleman, τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Έκρηξη, κοψίματα και τσιμπήστε το δρόμο σας μέσα από μια freakshow των αμερικανικών καρικατούρες σε αυτή τη σκούρα χιουμοριστική περιπέτεια πρώτου προσώπου. Γνωρίστε το Krotchy: η μασκότ παιχνιδιού έπεσε άσχημα, επισκεφθείτε τον θείο σας Dave στην πολιορκημένη θρησκευτική λατρεία του και μάχεστε τους Ταλιμπάν, όταν τους περιμένατε! Αντέξτε την πρόκληση σφιγκτήρα-σφικτήρα των καναβικών κοκκινόφωνων, των διεφθαρμένων αστυνομικών και των ελέφαντων berserker. Συνοδεύεται από τον Champ, το ημι-πιστό pitbull του Dude, μάχεται το δρόμο σας μέσα από ανοιχτά περιβάλλοντα γεμάτα εκπληκτικά απρόβλεπτο AI. Χρησιμοποιήστε ένα οπλοστάσιο όπλων που κυμαίνεται από ένα ταπεινό φτυάρι σε ένα μοναδικά ξεκαρδιστικό εκτοξευτή πυραύλων.
Συλλέξτε ένα πακέτο επίθεση σκυλιά! Χρησιμοποιήστε τις γάτες ως σιγαστήρες! Ρίξτε και ρίξτε βενζίνη σε οτιδήποτε και σε όλους! ΞΕΡΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: