Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Pathologic Classic HD

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP or Later
Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 2.3 GHz / Intel Pentium 2.2 GHz
Μνήμη: 2 GB
ΓραφικάRadeon HD 4890 1024MB / GeForce 210 512MB
DirectX: Έκδοση 9.0
Αποθήκευση: 2 GB

639 seeds / 121 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Pathologic Classic HD

Περισσοτερα για το παιχνιδι Pathologic Classic HD

Το αυθεντικό Indie Cult Classic επιστρέφει πλήρως αποκατεστημένο και πιο υποβλητικό από ποτέ.

Το παθολογικό κλασικό HD είναι η οριστική έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Cult Classic Psychological First-Person Survival. Το παιχνίδι αντιπροσωπεύει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, καθώς μεταφέρει τους παίκτες σε μια παράξενη πόλη που σφυρίζει, δυσοίωνες, στην άκρη μιας αρχαίας στέπας. Ήταν κάποτε ένας μικρός οικισμός σκαρφάλων, σκονισμένος γύρω από ένα τερατώδες σφαγείο - αλλά κάτι για το κρεοπωλείο. Έχει αναπτύξει μια περίεργη κοινωνική δομή κατά τη διάρκεια αρκετών γενεών. Θα μπορούσε να συνεχιστεί ήσυχα με τον περίεργο τρόπο, αλλά μια ξαφνική εστία μιας άγνωστης και αναπόφευκτα θανατηφόρας ασθένειας κατέλυσε τους πολίτες. Οι προσευχές δεν βοήθησαν. Η επιστήμη δεν βοήθησε. Έτσι, τελικά, έχουν βρεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες για βοήθεια: τρεις από αυτούς με την ελπίδα να βρουν μια θεραπεία ή αν όχι - μια εξήγηση. Ο πρώτος ξένος ήταν ένας αδίστακτος ερευνητής, ο οποίος ανατέθηκε από τις τοπικές αρχές. Ο δεύτερος είναι ένας μακρινός Ripper ο οποίος έχει την εξαιρετική του ικανότητα να κερδίσει τη φήμη του ως έξυπνος χειρούργος που έχει έρθει στην πόλη σε αναζήτηση της τρομερής κληρονομιάς του πατέρα του. Ο τρίτος και τελευταίος outsider είναι ένα εκκεντρικό κορίτσι που έχει φημολογεί ότι έχει μυστικές θεραπευτικές ικανότητες. μπορεί να γίνει η πόλη της σωτηρίας, δεν ήταν για τον συνεχή φόβο που την πληγώνει, τη μνήμη των φρικιών του πρόσφατου παρελθόντος της.

Στην επιφάνεια, το Pathologic είναι ένα πρώτο παιχνίδι περιπέτειας τρόμου, όπου ελέγχετε έναν από τους τρεις "ήρωες". Βάλτε βαθύτερα, όμως, και θα βρείτε μια εμπειρία που θα επηρεάσει τη συναισθηματική και ψυχολογική σας κατάσταση. Στον κόσμο του Παθολογικού, θα βρεθείτε σε καταστάσεις όπου τα ηθικά και τα καλά πράγματα δεν έχουν νόημα ενόψει της πρώτης απελπισίας και της ατελείωτης ανάγκης. Συζητήστε με τους κατοίκους της πόλης και αποφασίστε μόνοι σας εάν θέλετε να χαλαρώσετε την υγεία κάποιου άλλου, για να σώσετε τον εαυτό σας από την αόρατη και αμείλικτη πανούκλα. Γίνε μάρτυρας του μυαζού της φρίκης καθώς η πανούκλα αρχίζει να ξεπερνά την πόλη.

Ολοκαίνουργιο αγγλικό σενάριο: Για πρώτη φορά, το παιχνίδι έχει απαγορευτεί στο διεθνές κοινό να έχει πρόσβαση σε αυτό.
Ολοκαίνουργιες φωνητικές εντολές.
Νέο περιεχόμενο: Ένα ορισμένο ποσό κειμένου που είχε προηγουμένως κοπεί από τη διεθνή έκδοση του παιχνιδιού
Οι αναβαθμισμένες υφές και τα υψηλότερα ψηφίσματα υποστηρίζουν.
Νέα οπτικά εφέ.
Προστέθηκε πρόσφατα Fan-Made: μετάφραση: χάρη στη σκληρή δουλειά και τη γενναιοδωρία του Jakub Derdziak & Aldona Derdziak.
Μια ιταλική μετάφραση, ευγενικά δωρεά μας από τους αρχικούς μεταφραστές του παιχνιδιού, τον Stefano Gaburri και τον Claudio Todeschini.

Ένα ινδικό λατρευτικό κλασικό.
12 ημέρες σε μια πόλη που μαστίζεται από πανούκλα. Ο χρόνος τρέχει και συνήθως εξαντλείται. πολυάριθμα γεγονότα.
70+ ώρες παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο χωρίς λείανση ή επαναλαμβανόμενες αναζητήσεις. Με το πέρασμα του χρόνου, όλο και περισσότερα πράγματα συμβαίνουν, προσκαλώντας σας να συμμετάσχετε και να αλλάξετε την πορεία των γεγονότων.
3 χαρακτήρες με 3 μοναδικές ιστορίες. Τα γραφήματα του Bachelor's, του Haruspex και του Changeling είναι διασυνδεδεμένα, αλλά κάθε πλευρά του trilium εκπροσωπείται χωριστά μέσω μοναδικών γεγονότων, αναζητήσεων, διαλόγων και υποπληθυσμών.
Το οικόπεδο είναι εξαιρετικά αναγνωρισμένο και συχνά θεωρείται ως το υψηλό σημείο του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται μόνο για τη μοίρα της πεθαμένης πόλης, αλλά για μια ιδεολογική σύγκρουση, που εκπροσωπείται από πλήθος χαρακτήρων και φατριών, με τη δική τους ιδέα για το τι είναι η ζωή, ο θάνατος και τα θαύματα.
Ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου. Ενώ το οικόπεδο είναι εκεί για να σας αρπάξει, η πόλη δεν έχει τεχνητά σύνορα: μπορείτε να την εξερευνήσετε από την πρώτη μέρα, χαράζοντας τη δική σας ιστορία.
Η επιβίωση είναι δύσκολη. Η πεθαμένη πόλη απαιτεί να παρακολουθείτε συνεχώς το καθεστώς σας, διατηρώντας μια πλήρη κοιλιά και αξιοπρεπή ασυλία. Αυτό θα απαιτήσει δύσκολες επιλογές.
Επικοινωνήστε, ανταλλάξτε, ληστεύστε ή κλέψτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε τις γυμνές ανάγκες σας, καθένα από τα οποία έχει τα δικά της οφέλη και μειονεκτήματα.
Η ατμόσφαιρα της θλίψης και της απόγνωσης χωρίς γελοιογραφία. Ο χρόνος παιχνιδιού είναι υπερβολικός - δεν θα υπάρξουν τρομάδες άλμα ή απλές λύσεις. Θα πρέπει να κάνετε τον σκληρό δρόμο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: