Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Overlord 2

Λήψεις: 12
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP SP2+
Επεξεργαστής: Pentium 4 3.0Ghz/Athlon 64bit 3000+
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: GeForce 6800+/ATI X1600+ with 256MB
DirectX®: DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 5 GB

744 seeds / 396 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Overlord 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Overlord 2

Overlord II, συνέχεια του θρυλικού λατρεία χτύπημα, βλέπει την επιστροφή των χαοτικών τσιράκια και νέα σκούρα Δάσκαλό τους. Μεγαλύτερη, badder και πιο όμορφα καταστροφική, Overlord 2 έχει μια λαμπρή αυτοκρατορία για να συνθλίψει, ένα τεράστιο Netherworld να αναβιώσει, Minion αναρτήσεις για την κινητοποίηση, ένα τρίο των ερωμένες να κάνω έρωτα, πολεμικές μηχανές για να συντρίψει αντιπολίτευσης και πολλά χαριτωμένα πλάσματα με, εεε .. δολοφονία (και μίνι-χάρτη)
Τι είδους πράγματα θα σκοτώσω; κύρια πηγή των θυμάτων θα προέλθει από τους γενναίους και πολύ εύφλεκτο τάξεις του Glorious Empire, ένα απειλητικό καθεστώς που κέρδισε την εξουσία μετά την πτώση του προηγούμενου Overlord. Θα πρέπει να πειρατεία δρόμο σας μέσα από ολόκληρο τάγματα σε μια στιγμή, αλλά για να κρατήσει το αίμα στο ξίφος σας ποικίλλει έχουμε ρίξει επίσης μερικές Yetis, ξωτικά, χωρικοί και ενοχλητικά χαριτωμένο αυτοχθόνων ειδών στο μίγμα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά . Μη λέτε ότι δεν κάνουμε τίποτα για εσάς.
Πάντα ήθελα να υποδουλώσω την ανθρώπινη φυλή, είναι αυτό το παιχνίδι για μένα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Με το στυλ κυριαρχίας, η ανθρωπότητα Overlord, μπορεί να γίνει το παιχνίδι σας. Χωριό κατά χωριό, θα αποκομίσετε τα οφέλη από ένα απρόθυμο εργατικό δυναμικό καθώς οδηγείτε την ένδοξη αυτοκρατορία από τα εδάφη σας.
Είμαι περισσότερο από ένα "ρολόι του κόσμου καίει" είδος άντρας, μπορώ ακόμα να βγάλω τα βράχια μου; Έχουμε την ευχαρίστησή σας, κύριε. Με το Overlord στυλ καταστροφής μπορείτε να καταστρέψετε τη γη σαν ένα τρεχούμενο τσουνάμι. καταστρέφοντας τις πόλεις, τα δάση και τα αυτοκρατορικά στρατόπεδα στο έδαφος μόνο και μόνο επειδή σας κοίταξαν αστεία.
Τι μπορούν να κάνουν οι υπηρέτες μου; Τσιράκια είναι θυμωμένος λίγο ελβετικό στρατό μαχαίρια του πόνου: Μπορούν να οδηγούν στη μάχη για λύκους και άλλα μαγικά πλάσματα, λεηλατούν τα καλύτερα όπλα από πατούσαν εχθρούς, σπίτια λεηλασία του θησαυρού, λειτουργούν τρομακτική πολεμικές μηχανές, διεισδύουν στρατόπεδα του εχθρού και να γυαλίσετε πανοπλίας σου τόσο βαθιά που Θα περάσει τυφλός άγριας ζωής.
Ποιοι τύποι Minions μπορώ να κρίνω; Αυτή η νέα παρτίδα των υπηρέτρων είναι πιο έξυπνη, γρηγορότερη, πιο θανατηφόρα και ευφυέστερη από τις θλιβερές σακούλες του δέρματος. Τσιράκια έρχονται τώρα σε τέσσερις φανταστικές γεύσεις: Browns είναι βάναυση μαχητές που λύνουν τα προβλήματά τους με τα δόντια και τις γροθιές. Κόκκινα είναι το πονηρό πυροβολικό που αγαπούν να παίζουν αλιεύματα, εφ 'όσον είναι με μπάλες. Οι Πράσινοι είναι οι μυστικοί δολοφόνοι. Σιωπηλό και θανατηφόρο, σαν κωλός στα πόδια. Τα μπλουζάκια δεν χρησιμοποιούνται σε αγώνα αλλά μπορούν να αναστήσουν κάποιον.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: