Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Outlast Whistleblower

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP / Vista / 7 / 8 - 64 bits *
Επεξεργαστής: 2.2 GHz Dual Core CPU
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 512 MB NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3xxx series
DirectX: Έκδοση 9.0c
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
Αποθήκευση: 2 GB

599 seeds / 125 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Outlast Whistleblower

Περισσοτερα για το παιχνιδι Outlast Whistleblower

Ο whistleblower θα σας επιτρέψει να παίξετε ως Waylon Park, μηχανικός λογισμικού με σύμβαση με τον Murkoff και τον άνθρωπο που έστειλε email δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένου του Miles - στην αρχή του Outlast. Όταν πέρασε μερικές εβδομάδες στο Mount Massive, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν μπόρεσε να μιλήσει με τη γυναίκα και το γιο του, χάρη σε αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας, ο Waylon ανέπτυξε μια βαθιά δυσπιστία από τους επιστήμονες και τους γιατρούς με κίνητρο κέρδους, οδηγώντας επικίνδυνα και ανεύθυνα πειράματα στο ασθενείς. Ο εντοπισμός με αυτές τις φτωχές ψυχές τροφοδότησε την οργή του Ουέλλον και έβαλε το σκηνικό για την αποκάλυψη του σάπιου πυρήνα του Mount Massive.

Αν και ο Whistleblower μιλάει για την ιστορία που οδήγησε στην Outlast, θα τεντώσει πραγματικά τα παρελθόντα του πρώτου παιχνιδιού για να δείξει το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Mount Massive Asylum.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: