Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Mirror's Edge 1

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP, Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2.93 GHz
Μνήμη: 3 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 6800 (256MB)
Αποθήκευση: 7 GB

976 seeds / 248 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Mirror's Edge 1

Περισσοτερα για το παιχνιδι Mirror's Edge 1

Το Parkour είναι πολύ δημοφιλές, αλλά και τραυματικό. Νιώστε τον εαυτό σας στο ρόλο ενός συνεργάτη και μην τραυματιστείτε παίζοντας το Edge του Mirror, με μια ασυνήθιστη ιστορία και εκτέλεση στο είδος δράσης-περιπέτειας. Η δράση λαμβάνει χώρα στο μέλλον, όταν οι αρχές αποφασίζουν να ελέγχουν κάθε είδους επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και ο έλεγχος είναι αρκετά σοβαρός. Για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να μεταφέρουν πολύτιμες πληροφορίες χωρίς τη γνώση της κυβέρνησης - έρχονται δρομείς - couriers, μεταφέροντας μηνύματα. Η πίστη είναι δρομέας-πάρκουριτσίτσα, ολόκληρη η ζωή της βρίσκεται σε κίνηση, επειδή η κυβέρνηση γνωρίζει αυτό το μέσο επικοινωνίας και είναι κατανοητό ότι υπάρχουν προληπτικά μέτρα. Έτσι η ηρωίδα πρέπει συνεχώς να τρέχει, να τρέχει, να πηδάει, να διατηρεί την ισορροπία, να ανεβαίνει, γενικά, όλα τα στοιχεία του πάρκου είναι παρόντα. Εάν η κατάσταση έπαυσε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα όπλο ή μια τεχνική χέρι-χέρι για να απαλλαγείτε από την κυνηγητό.

Γιατί οι χρήστες θέλουν να κατεβάσουν το torrent Mirror's Edge 1;
- Είδος από το πρώτο πρόσωπο, αλλά άλλαξε. Δεδομένου ότι το παιχνίδι - δεν είναι ένας σκοπευτής, εκτός από τα χέρια με όπλα, ο χρήστης έχει την ευκαιρία να εξετάσει την πίστη εντελώς.
- Η ηρωίδα δεν μπορεί να τρέξει γρήγορα ή να πάει, δεν έχει διακόπτη - έτρεξε / πήγε, το παιχνίδι έκανε μια ομαλή επιβράδυνση και επιτάχυνση της κίνησης του χαρακτήρα.
- Όπως στη ζωή. Κοιτάξτε κάτω από τα πόδια σας, κύριοι! Οι δρομείς είναι οι ίδιοι άνθρωποι, μπορούν να σκοντάψουν, γι 'αυτό είναι πιο προσεκτικοί.
- Επιλέξτε ένα πράγμα - είτε να τρέχετε γρήγορα το φως, είτε να μεταφέρετε ένα όπλο, το υπερβολικό βάρος καθυστερεί μόνο, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την επιδεξιότητα και τη δύναμη πυρός.
- Βολικό. Με τη βοήθεια της επιβράδυνσης, ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πιο εξελιγμένες τεχνικές μάχης χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας μάχης.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: