Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Medal of Honor Warfighter

Λήψεις: 4
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 2 GHz
Μνήμη: 2GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB / ATI Radeon 3870 C 512 MB
Αποθήκευση: 17 GB

344 seeds / 110 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Medal of Honor Warfighter

Περισσοτερα για το παιχνιδι Medal of Honor Warfighter

Σε διαφορετικές αρένες μάχης έστειλαν παίκτες μια σειρά Shooters Medal of Honor. Κυκλοφόρησε το 2012, το Medal of Honor: Warfighter παιχνίδι αναπτύσσει τα γεγονότα του 2010 και προσφέρει μια συνέχεια της ιστορίας για να μάθετε γνωστά μαχητές ελίτ αμερικανικές μονάδες Tier 1. Σε αυτό το σημείο η ιστορία επικεντρώνεται στο μοναχό. Η υπηρεσία στο Αφγανιστάν τελείωσε και ο ήρωάς μας επέστρεψε στην οικογένειά του. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα ευτυχές τέλος, αυτή είναι η αρχή μιας νέας τραγικής ιστορίας. Οι περιπτώσεις στην πολιτική ζωή δεν πάνε καθόλου καλά, οι σχέσεις με τους συγγενείς είναι τεταμένες και στη συνέχεια έγινε γνωστή για κάποια εκρηκτική ουσία PETN, την οποία μεταφέρουν οι τρομοκράτες στα σύνορα. Ο μοναχός δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορος και, αφήνοντας και πάλι την οικογένειά του, πηγαίνει να αγωνιστεί με τρομοκράτες.

Για να εκπληρώσει όλα τα καθήκοντα που οδηγούν στην επίτευξη του κύριου στόχου, ο ήρωας θα πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του πλανήτη, ιδίως για να επισκεφθεί το Πακιστάν, τη Βοσνία, τη Σομαλία και τις Φιλιππίνες. Εκτός από την ενδιαφέρουσα ενιαία εκστρατεία στο Medal of Honor Warfighter παρέχει ένα συναρπαστικό παγκόσμιο multiplayer, όπου οι δύο ομάδες είναι αντίθετες μεταξύ τους. Οι παίκτες προσφέρονται μια επιλογή από διάφορα έθνη, υπομονάδες και κατηγορίες χαρακτήρων. Μια τέτοια ποικιλία σίγουρα κάνει ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όχι λιγότερο συναρπαστικό από έναν παίκτη. Καλή τύχη σε όλους τους μαχητές!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: