Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Mass Effect3

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 2,4 MHz
Μνήμη: 2GB for XP and 4 GB Vista
Γραφικά:DirectX 9 256 MB Gforce 9800
Αποθήκευση: 15 GB

506 seeds / 300 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Mass Effect3

Περισσοτερα για το παιχνιδι Mass Effect3

Για να αποφευχθεί η εφαρμογή των ύπουλων σχεδίων τους δεν ήταν τόσο εύκολο ... Πάνω από τη Γη εξακολουθεί να υπάρχει η απειλή της εισβολής τους, πέρα ​​από την οποία μπορεί να ακολουθήσει η εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Παρά όλη τη γενναιότητα και τη δύναμη των ανθρώπων, παρά τις τεχνολογίες που έχουν δημιουργήσει, οι δυνάμεις να καταστρέψουν τους θηλυκούς - την αρχαία ισχυρή φυλή - δεν αρκούν. Ο μόνος τρόπος για να σώσουμε τη Γη είναι να ενωθούμε με άλλους αγώνες του γαλαξία. Ωστόσο, αυτό το καθήκον δεν είναι εύκολο. Μια ενωμένη συμμαχία είναι απαραίτητη για τη νίκη, αλλά υπάρχει εχθρότητα μεταξύ ορισμένων φυλών από τους πρώτους χρόνους, οπότε ο καπετάνιος Shepard πρέπει να ενεργεί ως ειρηνευτής. Το τρίτο μέρος της διάσημης σειράς σκοπευτών ρόλων αποδείχθηκε ότι ήταν το πιό επικό και πολύχρωμο, οπότε η επιθυμία πολλών gamers να κατεβάσουν Mass Effect 3 μέσω του χείμαρρου είναι κατανοητή.

Χαρακτηριστικά του Mass Effect 3:
- Μια τέτοια τεράστια απειλή δεν έχει ακόμη επιβληθεί πάνω από την ανθρώπινη φυλή. Οι δυνάμεις του λαού δεν αρκούν για να το ρευστοποιήσουν, και σε σχέση με αυτό, ο καπετάνιος Shepard αντιμετωπίζει πολλά σημαντικά καθήκοντα όπως ποτέ άλλοτε. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα, ως εκ τούτου, όπως και πριν, θα συνοδεύεται από μια ομάδα πιστών μαχητών. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι βοηθοί από το δεύτερο μέρος της σειράς, που πέθαναν στο τέλος του παιχνιδιού, δεν θα εμφανιστούν στην ιστορία του trikvel. Λοιπόν, οι επιζώντες θα βοηθήσουν με χαρά τον Σέπαρντ και πάλι!
- Δεδομένου ότι το τρίτο μέρος της σειράς έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό εχθρό με τις κοινές δυνάμεις πολλών φυλών, οι προγραμματιστές εισήγαγαν έναν νέο δείκτη στο gameplay - "Galaxy Readiness". Για να αυξηθεί αυτή η κλίμακα, η Shepard πρέπει να συγκεντρώσει στρατιωτικούς πόρους. Μπορείτε να τα πάρετε μέσω συνομιλιών με ορισμένους χαρακτήρες. Επιπλέον, απονέμονται στον καπετάνιο μετά από κάθε επιτυχώς ολοκληρωμένη εργασία. Όσο ισχυρότερη είναι η κλίμακα, τόσο περισσότερα στρατεύματα Shepard θα υποστηρίξουν στην τελική μάχη για την αποταμίευση της Γης!
- Μια άλλη καινοτομία του τρίτου μέρους ήταν η λειτουργία πολλών παικτών, η οποία αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους για να κατεβάσετε το παιχνίδι Mass Effect 3 για πολλούς παίκτες. Το Multiplayer έχει σχεδιαστεί για μια ομάδα τεσσάρων παικτών που πρέπει να νικήσουν τα κύματα των εχθρών. Είναι ενδιαφέρον ότι το επιτυχημένο πέρασμα των αποστολών στη λειτουργία πολλών παικτών θα συμβάλει στην αύξηση του επιπέδου της «ετοιμότητας του γαλαξία» σε έναν μόνο παίκτη, δηλαδή στην επιρροή του αποτελέσματος μιας ενιαίας καμπάνιας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: