Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Lord of the Rings War in the North

Λήψεις: 2
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP, Windows Vista or Windows 7
Επεξεργαστής:Intel Core2 Duo 2.4 GHz or AMD 64 X2 4400
Μνήμη:2GB
Γραφικά:2006 or later GeForce 8600 or Radeon HD 2600
DirectX®:dx90
Αποθήκευση: 10 GB

125 seeds / 493 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Lord of the Rings War in the North

Περισσοτερα για το παιχνιδι Lord of the Rings War in the North

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο πόλεμος στο Βορρά είναι ένας συναγωνισμός δράσης RPG που βυθίζει εσάς και τους φίλους σας σε ένα βάναυσο νέο κεφάλαιο στον πόλεμο του δαχτυλιδιού. Το Snowblind Studios βρίσκεται στη μοναδική θέση να αντλεί έμπνευση τόσο από τα λογοτεχνικά όσο και από τα κινηματογραφικά δικαιώματα στον κόσμο της Μέσης Γης, επιτρέποντας στους παίκτες να αιματηρήσουν τους άξονές τους σε ένα ευρύ φάσμα θανατηφόρων εχθρών και να διασχίσουν τόσο τις καθιερωμένες όσο και ποτέ πριν. Το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι που είναι τόσο επικό και οικείο, οικείο αλλά και απροσδόκητο.
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Δράση συναντά το RPG - Έντονη, σπλαχνική και ικανοποιητική μάχη. Πλούσια, πολυεπίπεδη και επιθετική πρόοδος χαρακτήρα. Στον Πόλεμο στο Βορρά, παίρνετε και τους δύο. Βρείτε και εξοπλίστε το καλύτερο βόδι, αναβαθμίστε τον ήρωά σας χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και αντικειμένων και αισθανθείτε την έντονη ικανοποίηση του να σπεύδετε σε μάχες σε πραγματικό χρόνο με φίλους από την πλευρά σας. Καταπολέστε τις βάρβαρες πραγματικότητες του πολέμου σε όλα τα μέτωπα που έφεραν στη ζωή τους την ιστορία. Βυθιστείτε στον εαυτό σας και κάνετε το δικό σας σημάδι στη Μέση Γη.
Co-op στον πυρήνα του - Δημιουργήστε τη δική σας υποτροφία τριών ηρώων για να αντιμετωπίσετε τον αναπτυσσόμενο στρατό στο Βορρά. Η επιβίωση της ομάδας σας και ολόκληρης της Μέσης Γης εξαρτάται από τους μοναδικά εξειδικευμένους ήρωές σας που εργάζονται μαζί. Πρέπει να πολεμήσετε μαζί ή να πεθάνετε μόνοι σας, και αυτά τα υψηλά στοίχημα κάνουν την εμπειρία του να παίζετε τόσο κοινωνικά όσο και απίστευτα ικανοποιητική. Την πρώτη φορά που διασώζετε έναν φίλο ο οποίος έχει αρπαχθεί από έναν συγγραφέα και φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια, θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Μια ιστορία που δεν είχε καταστραφεί - Ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή και εστίαση στο ταξίδι του ενός δακτυλίου, η επίθεση στη Μέση Γη πλήττει όλες τις γωνίες του χάρτη. Ο πόλεμος στο Βορρά στρέφει την προσοχή μας προς ένα αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας που βασίζεται σε λεπτομέρειες μέσα στα βιβλία και σε διάφορα παραρτήματα. Αυτό δεν είναι αγώνας κάποιου άλλου. Αυτή είναι η δική σας προσπάθεια να βγάλετε ένα δρόμο μέσα από το σκοτεινό, επικίνδυνο και άγνωστο τοπίο, υπερασπιζόμενος όλα όσα είναι δικά σας. Αυτός είναι ο πόλεμος σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: