Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Lord Of The Rings The Battle for Middle-Earth

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows XP
Επεξεργαστής: Intel pentium
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: NVIDIA 256
Αποθήκευση: 4 GB

295 seeds / 20 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Lord Of The Rings The Battle for Middle-Earth

Περισσοτερα για το παιχνιδι Lord Of The Rings The Battle for Middle-Earth

Πόσο χαρούμενη ήταν η αρχή μιας νέας χιλιετίας για τους οπαδούς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! Κάθε χρόνο, ο Peter Jackson παρουσιάζει νέες ταινίες, και το 2004, ΕΑ έχει κυκλοφορήσει μια στρατηγική του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Η μάχη για τη Μέση-Γη. Οι προγραμματιστές, όπως και ο σκηνοθέτης, δεν έκαναν λόγο για ειδικά εφέ. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι έγινε ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα της εποχής του.

Αυτή η στρατηγική σας επιτρέπει να σταθείτε τόσο στην καλή όσο και στην κακή πλευρά. Περιέχει τα ακόλουθα κλάσματα: Γκόντορ, Rohan, Isengard και Mordor, και έχει ένα μικρό κλάσμα υποτροφία του δαχτυλιδιού. Μάχες πολέμησαν στα δυτικά της Μέσης γης. Παίκτης περιμένοντας την μάχη που έλαβε χώρα στο Hornburg, Μίνας Τίριθ, Isengard, και σε άλλα μέρη του κόσμου φαντασίας. Σχετικά παιχνίδι σημείωση: ο θυμίζει έντονα εκείνη που χρησιμοποιείται στα Command & Conquer: Στρατηγοί, και το ένα μηχανή γραφικών - SAGE.

Χαρακτηριστικά:
- Μπορείτε να παίξετε για το καλό του στρατού και για το στρατό του κακού. Εάν επιλεγεί η δεύτερη επιλογή, θα παρουσιαστεί μια εναλλακτική ιστορία.
- Είναι απαραίτητο όχι μόνο για την καταπολέμηση, αλλά και για να συμμετάσχουν στην κατασκευή, την εξόρυξη των πόρων. Το gameplay είναι σε θέση να υπενθυμίσει το Command & Conquer: Γενικοί.
- εκπληκτικά γραφικά! Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικά κινηματογραφικό. Μπορεί να διαπιστωθεί ότι οι προγραμματιστές εντυπωσιάστηκαν από τις ταινίες του Πέτρου Τζάκσον.
- Παρουσιάζεται ένας μεγάλος κινούμενος χάρτης. Σε αυτό υπάρχει Rohan, Γκόντορ, Isengard, Μόρντορ και σε άλλα μέρη της Μέσης Γης.
"Είναι ένα μακρύ παιχνίδι, και κάθε αποστολή είναι συναρπαστική." Συνολικά, οι αποστολές των 20 - 10 για το καλό και το κακό.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: