Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Lego Marvel Super Heroes

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
CPU: AMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2 * 2000 Mhz) ή παρόμοια CPU Intel, όπως το Intel Pentium Dual Core E2180 (2 * 2000 Mhz)
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 7600 GS ή ATI Radeon X1950 Pro ή καλύτερα
FREE DISK SPACE: 10 GB

473 seeds / 376 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Lego Marvel Super Heroes

Περισσοτερα για το παιχνιδι Lego Marvel Super Heroes

Το LEGO® Marvel ™ Super Heroes διαθέτει το Marvel Universe. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο των Iron Man, Spider-Man, τον Hulk, Captain America, Wolverine και πολλά άλλα χαρακτήρες της Marvel, καθώς ενωθούν για να σταματήσει Λόκι και μια σειρά από άλλα κακοποιούς της Marvel από τη συναρμολόγηση ενός σούπερ-όπλο ικανό να καταστρέψει τον κόσμο. Οι παίκτες θα κυνηγήσει Κοσμική Τούβλα καθώς ταξιδεύουν σε όλη την LEGO στο Μανχάταν και να επισκεφθείτε κομβικά σημεία από την Marvel Universe, όπως Stark Πύργο, αστεροειδής Μ, με βάση την Ύδρα και το X-Mansion.

Smash, swing και να πετάξει στο πρώτο LEGO videogame που διαθέτει πάνω από 100 από τα αγαπημένα σας σούπερ ήρωες και Super Villains από την Marvel Universe, συμπεριλαμβανομένων των Iron Man, Wolverine, τον Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Λόκι και Deadpool.
Βοηθήστε να αποθηκεύσετε τη Γη ως τον αγαπημένο σας χαρακτήρα Marvel με τις έξοχες δυνατότητες και τις ικανότητές σας:
Iron Man μύγες, αιωρείται, πυροβολεί πυραύλους και εξαπολύει μια ισχυρή unibeam απ 'ευθείας από το στήθος του.
Spider-Man σουτάρει ιστούς, χρησιμοποιεί αράχνη-αισθήσεις του, να εντοπίζουν αντικείμενα αόρατα στους άλλους, σέρνεται επάνω τους τοίχους και, φυσικά, web-ιμάντες.
Captain America ρίχνει πανίσχυρη ασπίδα του σε αντικείμενα και εχθρούς, ενσωματώνει το σε ένα τοίχο για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα, και προστατεύει τον εαυτό του από βλάβες.
Ο Χολκ σπάει!
Εκτελώντας νέες και ισχυρές κινήσεις ως χαρακτήρες "BIG-fig" όπως Hulk και Abomination. LEGO τοίχους και να ρίξει αυτοκίνητα με υπερ-δύναμη.
Ανακαλύψτε το LEGO στο Μανχάταν, όπως ποτέ πριν, και τα ταξίδια σε εικονικές τοποθεσίες από την Marvel Universe, όπως το X-Mansion, αστεροειδής Μ και Asgard.
Δημιουργήστε μοναδικά Super Heroes με εξατομικευμένους χαρακτήρες.
Γεμάτο κλασική περιπέτεια και χιούμορ για βιντεοπαιχνίδια LEGO.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: