Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Krum Edge Of Darkness

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo or better
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:GTX 280 or ATI analog with 1 GB RAM & compatible with DirectX9.0c
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 1 GB

788 seeds / 107 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Krum Edge Of Darkness

Περισσοτερα για το παιχνιδι Krum Edge Of Darkness

KRUM - Το Edge Of Darkness είναι σκληρό RPG δράσης σε έναν κόσμο φαντασίας. Ο στόχος του παίκτη είναι να επιβιώσει και να φτάσει στο τέλος της ιστορίας παλεύοντας τον δρόμο του μέσω φρικιαστικών εχθρών και αίμα-διψασμένα αφεντικά περιμένουν περιπέτειες καθώς περνάει μέσα από έναν καταστροφικό αλλά ακόμα όμορφο κόσμο.

Το KRUM διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα μάχης, το οποίο είναι απλό να το μάθει, αλλά είναι δύσκολο να κυριαρχήσει αυτό που δεν είναι σχεδόν οποιοδήποτε άλλο βιντεοπαιχνίδι δράσης εκεί έξω. Δεν είναι τίποτα σαν ένα κουμπιού κλικ και κοπής. Το χτύπημα των κουμπιών θα σας σκοτώσει μόνο. Κάθε όπλο έχει μερικές εύκολες να εκτελέσει αλλά βάναυση combos.
Η φύση των αγώνων υποδηλώνει ότι θα πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας και να σχεδιάσετε το χρονοδιάγραμμα σας, προκειμένου να χτυπήσετε ή να παραβιάσετε την καλύτερη στιγμή.
Το παιχνίδι στρέφεται σε μεγάλο βαθμό στη δράση, αλλά όταν οι μάχες είναι τόσο επικίνδυνες και λιτές, συχνά θα βρεθείτε σε αυτό που αισθάνεστε σαν ένα stand-off. Είτε μάχεται τέρατα ή κοινούς πολεμιστές, θα περιμένετε με ανυπομονησία να έρθει η σειρά σας. Θα αντιμετωπίσετε αμέτρητες τρομακτικές όχλες και γκρελίστικα θηρία, κρυμμένες θανατηφόρες παγίδες, ισχυρούς ιπποτών ιππότες και δράκους.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: