Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Homefront

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP, Windows Vista or Windows 7
Επεξεργαστής: Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.8GHz
Μνήμη: 2 GB
ΓραφικάShader Model 3.0 graphics card with 256MB of memory, NVIDIA GeForce 7900GS or ATI Radeon 1900XT
Αποθήκευση: 10 GB

78 seeds / 375 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Homefront

Περισσοτερα για το παιχνιδι Homefront

Το έτος είναι το 2027. Ο κόσμος, όπως γνωρίζουμε, ξετυλίγεται μετά από δεκαπέντε χρόνια οικονομικής κατάρρευσης και εκτεταμένης παγκόσμιας σύγκρουσης σχετικά με τη συρρίκνωση των φυσικών πόρων.
Μια φορά περήφανη Αμερική έχει πέσει, η υποδομή της θρυμματισμένη και στρατιωτική σε αταξία. Πυροκροτημένοι από μια καταστροφική απεργία EMP, οι ΗΠΑ είναι ανίκανοι να αντισταθούν στην ολοένα αυξανόμενη κατοχή μιας άγριας πυρηνικής ένοπλης Μεγάλης Κορεατικής Δημοκρατίας.
Εγκαταλειμμένο από τους πρώην συμμάχους της, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα καταπράσινο τοπίο περιφραγμένων πόλεων και εγκαταλελειμμένων προαστίων. Πρόκειται για ένα αστυνομικό κράτος όπου τα γυμνάσια έχουν γίνει κέντρα κράτησης και τα εμπορικά κέντρα στεγάζουν τεθωρακισμένα οχήματα επίθεσης. Ένας ελεύθερος άνθρωπος είναι τώρα κρατούμενοι ... ή συνεργάτες ... ή επαναστάτες.
Ενώστε την Αντίσταση, ενώστε ενωμένοι και αγωνιστείτε για ελευθερία εναντίον μιας συντριπτικής στρατιωτικής δύναμης στην εκγύμναση του singlefrontier του Homefront από τον John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn). Σταθείτε μαζί με ένα cast των αξέχαστων χαρακτήρων ως μια συναισθηματική πλοκή ξεδιπλώνεται σε αυτόν τον τρομερά εύλογο μελλοντικό κόσμο. Δοκιμάστε τη σκηνή σκηνοθεσίας, σκηνοθετημένη από τους πρώτους ανθρώπους, καθώς καταπολεμάτε τις ΗΠΑ με τακτικές ανταρτοπόλεμου και στρατιωτικά οχήματα με commandeer και προηγμένη τεχνολογία drone για να νικήσετε τον εχθρό.
Το Multiplayer φέρνει επικό πόλεμο στην online αρένα όπως το πεζικό, οι δεξαμενές, τα ελικόπτερα επίθεσης και τα μαχητικά μαχητικά μάχης σε τεράστια ανοιχτά πεδία μάχης. Ένα πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών που προσφέρει στρώματα τακτικού βάθους σε συνδυασμό με καινοτομία που αλλάζει παιχνίδι στο χώρο για πολλούς παίκτες θα θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς στον online πόλεμο.
Ανακαλύψτε ένα τρομερά εύλογο μελλοντικό κόσμο - το γνωστό έχει γίνει ξένο σε αυτό το εφιάλτη όραμα των Κατεχόντων ΗΠΑ
Καταπολέμηση μιας αιτίας - συμμετέχετε σε ένα cast από αξιομνημόνευτους χαρακτήρες καθώς η κυψέλη αντίστασής σας κάνει έναν ανταρτοπόλεμο εναντίον των συντριπτικών στρατιωτικών πιθανοτήτων στο όνομα της ελευθερίας
Μάρτυρες του ανθρώπινου κόστους του πολέμου - μια γεμάτη ιστορία από το στυλό του John Milius λέγεται μέσω εμβυθιστικών, διαδραστικών σκηνών κοπής πρώτου προσώπου
Απολαύστε το παιχνίδι εκρηκτικών FPS - μάχη μέσω ενός δυναμικού συνδυασμού πεζικού και καταπολέμησης των οχημάτων σε μια καμπάνια μοναδικού παίκτη με έντονη, αξέχαστη σειρά παιχνιδιών
Πάρτε τη μάχη σε απευθείας σύνδεση - εμπειρία μεγάλης κλίμακας δράση για πολλούς παίκτες όπως ποτέ άλλοτε στο επικό πεζικό και τον πόλεμο των οχημάτων
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: