Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Hitman Absolution

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista, 7
Επεξεργαστής: True dual core CPU (Intel, AMD)
Μνήμη: 2 GB RAM
Γραφικά: NV8600 512 Mb RAM, or AMD equivalent
Αποθήκευση: 24 GB

581 seeds / 219 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Hitman Absolution

Περισσοτερα για το παιχνιδι Hitman Absolution

Hitman: Η αφαίρεση ακολουθεί το Original Assassin και αναλαμβάνει την πιο προσωπική του σύμβαση μέχρι σήμερα. Προδομένος από τον Οργανισμό και κυνηγημένος από την αστυνομία, ο πράκτορας 47 βρίσκει τον εαυτό του να επιδιώκει την εξόφληση σε έναν διεφθαρμένο και στριμωγμένο κόσμο.
Βασικά χαρακτηριστικά
Παρουσίαση της τεχνολογίας Glacier 2 ™: HITMAN: Η ABSOLUTION έχει κατασκευαστεί από το έδαφος, διαθέτει μια κινηματογραφική ιστορία, ξεχωριστή κατεύθυνση τέχνης και εξαιρετικά πρωτότυπο σχεδιασμό παιχνιδιών και ήχου.
Συμβόλαιο Λειτουργία: Δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες επισκέψεις, επιλέγοντας το επίπεδο, τους στόχους, τα όπλα και τους κανόνες δολοφονίας σε ένα νέο, online τρόπο λειτουργίας. Οι δημιουργημένες συμβάσεις μπορούν να μοιραστούν με φίλους ή ολόκληρη την κοινότητα Hitman και τα χρήματα που κερδίζετε θα ξεκλειδώσουν όπλα, αναβαθμίσεις και μεταμφιέσεις.
Ελευθερία επιλογής: Βάλτε το θήραμά σας, πολεμήστε το κεφάλι ή προσαρμόστε το καθώς πηγαίνετε. Ως Agent 47 η επιλογή είναι δική σας χάρη στην εξαιρετικά εξελιγμένη μηχανική παιχνιδιού και ένα πρωτοποριακό σύστημα AI.
Ζήστε έναν κόσμο διαβίωσης, που αναπνέει: στον κόσμο του Hitman: Απαγκολόγηση κάθε στιγμή μπορεί να γίνει μια ιστορία ως μοναδικοί χαρακτήρες, ο πλούσιος διάλογος και οι τυποποιημένες παραστάσεις του Χόλιγουντ συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εμπειρία παιχνιδιού όπως κανένας άλλος.
Μεταμφίεση: Ως πράκτορας 47, η ταυτότητα σχεδόν όσων συναντάτε είναι δική σας για τη λήψη. Ακινητοποιήστε τη λεία σας, κλέψτε τη στολή τους και χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για να μπερδέψετε και να εξαπατήσετε τους εχθρούς σας.
Τρόπος ενστικτώδους: Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Agent 47 και γίνετε ο πιο θανατηφόρος δολοφόνος του κόσμου. Χρησιμοποιώντας το Hitman: The Instinct Mode της Absolution, θα προβλέψετε το εχθρικό κίνημα, θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να σκοτώσετε και να χρησιμοποιήσετε υψηλής ισχύος όπλα με θανάσιμη ακρίβεια.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: