Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Hatred

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Microsoft Windows Vista (SP2) with DirectX 11 update (KB971512-x64), Windows® 7 (Service Pack 1) , Windows 8.1 and Windows 10 - (64-bit only)
Επεξεργαστής:2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
DirectX: Έκδοση 11
Αποθήκευση: 5 GB

932 seeds / 226 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Hatred

Περισσοτερα για το παιχνιδι Hatred

848/5000
Η μίσος γεμίζει ολόκληρο το σώμα σας. Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από την άχρηστη ύπαρξη της ανθρωπότητας. Το μόνο που έχει σημασία είναι το όπλο σου και το καθαρό Αρμαγεδδώνα που θέλεις να εξαπολύσεις.

Θα βγείτε για ένα κυνήγι και θα καθαρίσετε τα περίχωρα της Νέας Υόρκης από όλους τους ανθρώπους με ψυχρό αίμα. Θα πυροβολήσετε, θα βλάψετε, θα σκοτώσετε, και θα πεθάνετε. Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει συμπόνοια, κανένα έλεος, δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε. Είστε ο άρχοντας της ζωής και του θανάτου τώρα - και έχετε τον πλήρη έλεγχο στις ζωές των άχρηστων ανθρώπινων αφρού.

Θα τρέξετε επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε, θα πρέπει να κρύψετε και να πολεμήσετε όταν έρχονται οι ένοπλες δυνάμεις να σας καταλάβουν. Δεν θα έχετε κανέναν έλεος γι 'αυτούς, επειδή τολμούν να σταθούν στο δρόμο σας.

Μόνο βιαιότητα και καταστροφή μπορούν να καθαρίσουν αυτή τη γη. Μόνο ένα ξεφάντωμα θανάτου θα σας κάνει να πεθάνετε θεαματικά και να πάτε στην κόλαση.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: