Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

GTA Vice City

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Microsoft® Windows® 2000/XP
Επεξεργαστής: 800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
Μνήμη:128 MB
Γραφικά:32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
DirectX Version: Microsoft DirectX® 9.0
Αποθήκευση: 1 GB

767 seeds / 367 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι GTA Vice City

Περισσοτερα για το παιχνιδι GTA Vice City

Καλώς ήρθατε στο Vice City. Καλώς ήρθατε στη δεκαετία του '80.

Από τη δεκαετία των μεγάλων μαλλιών, περίσσεια και παστέλ κοστούμια. Το Vice City, μια τεράστια αστική εξάπλωση από την παραλία στους βάλτους και το glitz στο γκέτο, ήταν μία από τις πιο ποικίλες, ολοκληρωμένες και ζωντανές ψηφιακές πόλεις που δημιουργήθηκαν ποτέ. Συνδυάζοντας το ανοιχτό gameplay με μια αφηγηματική αφήγηση, φτάνετε σε μια πόλη.

Έχοντας καλό χρόνο, ο Tommy Vercetti στέλνεται στο Vice City, τον Sonny Forelli. Ήταν κατανοητά νευρικοί για την εκ νέου εμφάνισή του στην Liberty City. Αλλά όλα δεν έρχονται ομαλά στην άφιξή του στη λαμπερή, ηδονιστική μητρόπολη του Vice City. Έχει εγκατασταθεί και μένει χωρίς χρήματα και χωρίς εμπορεύματα. Ο Sonny θέλει τα χρήματά του πίσω, αλλά οι συμμορίες των ποδηλάτων, οι κουβανοί γκάνγκστερ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί σταματούν. Το μεγαλύτερο μέρος της Vice City φαίνεται να θέλει τον Tommy νεκρό. Η μόνη του απάντηση είναι να πολεμήσει και να αναλάβει την ίδια την πόλη.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: