Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Ghost Recon Future Soldier

Λήψεις: 2
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista® (with Service Pack 2)/ Windows 7® (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions.
Επεξεργαστής:Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 512 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce 8600 GTS/AMD Radeon HD 4650
Αποθήκευση: 25 GB

797 seeds / 445 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Ghost Recon Future Soldier

Περισσοτερα για το παιχνιδι Ghost Recon Future Soldier

Δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο, τίμημα, ή απλά για μάχη. Υπάρχει μόνο η νίκη και η απώλεια - οι νεκροί και οι ζωντανοί. Τα Φαντάσματα δεν ανησυχούν για πιθανές αποδόσεις. Κάνουν τα πάντα για να συντρίψουν και να εξαλείψουν τον εχθρό. Η μελλοντική τεχνολογία είναι το κλειδί για να κερδίσει μια ασύμμετρη μάχη.

Στο Ghost Recon Future Soldier συμμετέχουν σε μια ελίτ ομάδα εξειδικευμένων στρατιωτών, ειδικευμένων, ειδικευμένων, επιθεωρητών. Οπλισμένος στα δόντια με απαράμιλλη τεχνολογία μάχης και στρατιωτικό εξοπλισμό αιχμής, το Ghost Recon σας μεταφέρει στους πιο θανατηφόρους πολέμους του πλανήτη για να κυνηγήσετε τους υψηλότερους στόχους αξίας.

Όταν είστε αριθμημένοι ... Μόνο οι νεκροί αγωνίζονται δίκαιοι.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Στο Ghost Recon Future Soldier θα είστε εξοπλισμένοι με την πιο προηγμένη τεχνολογία μάχης σχεδιασμένη να συντρίψει και να εξαλείψει τον εχθρό.
Cross Com:

Μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον εχθρό: το Cross Com σας δίνει πραγματικό χρόνο Intel που προβάλλεται απευθείας στα γυαλιά σας. Το HUD σας επιτρέπει να ελέγχετε τα drones στη μύγα, καθώς και να εντοπίζετε τους βασικούς στόχους του εχθρού.

Οπτικό καμουφλάζ:

Να είστε αόρατοι: Χρησιμοποιήστε οπτικό καμουφλάζ για να μετακινηθείτε ανιχνευόμενος στα καυτά σημεία και κερδίστε το πάνω χέρι στους εχθρούς σας.

Συγχρονισμός:

Ετικέτα 'και τσάντα': Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία προσθήκης ετικετών στο έδαφος ή με το τράβηγμα για να συντονίσετε συγχρονισμένες επιθέσεις σε στόχους εχθρού.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: