Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Escape Dead Island

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista(64), Windows 7(64), Windows 8(64)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 or AMD Phenom 9850
RAM: 4 ГБ
VIDEO CARD: Radeon HD 6850 (1 GB) ή GeForce GTX 460 (1 GB)
FREE DISK SPACE: 10 GB

347 seeds / 42 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Escape Dead Island

Περισσοτερα για το παιχνιδι Escape Dead Island

Escape Dead Island είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης-μυστηρίου που βρίσκεται στο αινιγματικό νησί Narapela μετά από τα γεγονότα του ζόμπι. Η ιστορία επιτρέπει στους παίκτες να ξεδιπλώσουν την προέλευση του ζόμπι. Ο δημοσιογράφος ντοκιμαντέρ Cliff Calo. Δεν υπάρχουν υπερδυνάμεις για να κρατήσει τον Cliff ζωντανό, μερικά μόνο αυτοσχέδια όπλα εναντίον ορδών μολυσμένων ζόμπι. Θα είναι αναπόσπαστο μέρος της σωστής επιλογής μεταξύ μυστικότητας και μάχης σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού.

Ο Cliff Calo, γιος του πλούσιου μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Tom Calao, οδήγησε μια ζωή χωρίς φροντίδα με ελάχιστη προσοχή στην οικογενειακή επιχείρηση. Heather, ο Cliff αισθάνεται προσβεβλημένος και αποκλείεται. Γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του αναζητά απεγνωσμένα μια διορατικότητα σχετικά με τα ανεξήγητα γεγονότα για τους Μπανιούς για τα κανάλια εκπομπής του, τον Cliff και τους φίλους του.

Η Xian Mei ήταν κορυφαία πτυχιούχος και εξειδικευμένη στις πολεμικές τέχνες, ήταν η πρώτη γυναίκα που προσλήφθηκε για να ενταχθεί στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό ως μέρος της εσωτερικής μοίρας της εγκληματικότητας. Έστειλε μυστικά στο Royal Palms Resort στο νησί Banoi ως μέρος μυστικής αποστολής. Στη συνέχεια συνέβη το ξέσπασμα ζόμπι και σύντομα αφού εντοπίστηκε στο γειτονικό νησί Ναραπέλα ...

Το νησί Narapela είναι μέρος του Αρχιπελάγους Banoi και βρίσκεται μόνο λίγα μίλια από το Banoi. Η Ναράπελα είναι τόπος και αντίπαλος που φυλάει ζήλως τα μυστικά της. Καθώς ο Cliff μπαίνει βαθύτερα στο νησί, η περιπέτεια του αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο παραμορφωμένη και απρόβλεπτη. Δάσκαλε μέσα από έναν κόσμο που αντιδρά στην κάθε σας κίνηση και συλλέγει κάθε ένδειξη που μπορείτε: Κάπου ανάμεσα στην τρέλα βρίσκεται η αλήθεια πίσω από την αποκαλυπτική έκρηξη του νησιού.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: