Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Dead Space 3

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: WindowsXP Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6700
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 256 MB
Αποθήκευση: 10 GB

744 seeds / 265 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Dead Space 3

Περισσοτερα για το παιχνιδι Dead Space 3

Dead Space - μια συναρπαστική σειρά σερβιτόρων φρίκης servilv από το αμερικανικό στούντιο Visceral Games. Dead Space 3 - ένα tricquel του παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας, κυκλοφόρησε το 2013. Αυτή τη φορά, ο γενναίος μηχανικός Isaac Clark θα πάει στον πλανήτη Tau Volantis. Ο πλανήτης, πρέπει να πω, είναι πολύ μυστηριώδης. Τα μυστικά θα τηρούνται σε κάθε βήμα, οπότε δεν χρειάζεται να το χάσετε εδώ. Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψης του μηχανικού σε αυτό το ουράνιο σώμα; Μάθετε από πού ήρθαν οι νεκροφόροι. Φυσικά, αξίζει να μαντέψετε ότι οι ντόπιοι κάτοικοι δεν θα συναντήσουν τον Clark με ανοιχτές αγκάλες και δεν θα του πουν όλα όσα απαιτούνται. Αποφασίζοντας να κατεβάσει το torrent Dead Space 3, θα πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον κόσμο του Tau Volantis, όπου οι αντίπαλοι δεν είναι μόνο οι κάτοικοί του, αλλά και οι έντονες καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά του Dead Space 3:
Για πρώτη φορά το παιχνίδι από τη σειρά Dead Space προσφέρει στους gamers μια συνεταιριστική λειτουργία. Ο συνεργάτης του Isaac Clark είναι ο λοχίας John Carver. Πρέπει να τονιστεί ότι σε ένα μόνο παιχνίδι ο Carver δεν συνοδεύει συνεχώς τον Clark, αλλά μόνο περιστασιακά εμφανίζεται ως χαρακτήρας ιστορίας. Από αυτή την άποψη, το gameplay του single player και του συνεταιρισμού είναι σημαντικά διαφορετικά: το gameplay του δεύτερου έχει ως στόχο την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων. Σημαντική διαφορά στην πλοκή. Το συνεταιριστικό καθεστώς συμπληρώθηκε επίσης από μερικά δευτερεύοντα καθήκοντα, τα οποία απουσιάζουν στο μοναχικό.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του τρίτου μέρους της διάσημης σειράς είναι το αυξημένο επίπεδο πολυπλοκότητας. Και αυτός ο παράγοντας εξυπηρετεί, ίσως, τον κύριο λόγο για να κατεβάσετε το παιχνίδι Dead Space 3 για τους παίκτες που προτιμούν τους τρόπους παιχνιδιού hardcore. Πρώτον, η πολυπλοκότητα παρέχεται από ισχυρά τέρατα, τα οποία δεν μπορούν να κτυπηθούν από ένα ζευγάρι ακόμη ακριβών πυροβολισμών. Επιπλέον, εμφανίστηκαν πολλά νέα αντίγραφα. Δεύτερον, πρόσθετες δοκιμές από τον Isaac Clark και τον John Carver ταιριάζουν συνεχώς στο τοπικό κλίμα. Δεν είπαμε ότι ο πλανήτης Tau Volantis είναι πλήρως καλυμμένος με πάγο και χιόνι; .. Σε γενικές γραμμές, ένα ευχάριστο ταξίδι!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: