Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Dark Souls Prepare to Die Edition

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP , Windows Vista, Windows 7, or newer
Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo E6850 GHz+ or AMD Phenom II X2 545 3.0 GHz+
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:GeForce 9800 GTX+ or ATI Radeon HD 4870+
Αποθήκευση: 4 GB

52 seeds / 427 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Dark Souls Prepare to Die Edition

Περισσοτερα για το παιχνιδι Dark Souls Prepare to Die Edition

Νέο Περιεχόμενο για Η / Υ
Dark Souls ™: Η προετοιμασία για την έκδοση Die ™ θα περιλαμβάνει ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο στον κόσμο του Lordran. Επιστρέφοντας στο παρελθόν, ο παίκτης θα ανακαλύψει την ιστορία όταν ο Knight Artorias ζει ακόμα.
Νέα αφεντικά - Συμπεριλαμβανομένου του Μαύρου Δράκου, του Ιερού Κηδεμόνα, των Αρτορίων της Άβυσσας.
PVP Arena & Online Matchmaking System - Γρήγορη αντιστοίχιση για παίκτες για να παίξουν 1vs1, 2vs2 και 4 player βασιλική μάχη.
Νέες Περιοχές - Περιλαμβάνουν την Oolacile Township, το Oolacile Sanctuary, το Βασιλικό Ξύλο, τη Μάχη του Στωϊσμού, το οποίο είναι το έδαφος κατάρτισης για online μάχες PVP.
Νέοι Εχθροί - Συμπεριλαμβανομένων Ξύλινων Σκιάχτρων, Αλυσίδων, Πέτρου Ιππότη.
Νέα NPC - Συμπεριλαμβανομένου του Hawkeye Gough, της Ελισάβετ (κάτοχος του ιερού).
Νέα όπλα και πανοπλία - Εξοπλίστε μερικά από τα νέα αφεντικά, τους εχθρούς και τα NPC
Η ιστορία
Dark Souls είναι η νέα δράση Δόνες του Δαίμονα, Από το λογισμικό. Οι σκοτεινές ψυχές θα έχουν πολλά γνωστά χαρακτηριστικά: Ένα σκοτεινό σύμπαν φαντασίας, σέρνεται τεντωμένο μπουντρούμι, τρομακτικές συναντήσεις του εχθρού και μοναδικές σε απευθείας σύνδεση αλληλεπιδράσεις. Το Dark Souls είναι πνευματικός διάδοχος του Demon, όχι συνέχεια. Προετοιμαστείτε για ένα νέο κόσμο που προκαλεί απελπισία, με έναν τεράστιο, πλήρως εξερευνητικό ορίζοντα και κάθετες ορμές. Προετοιμαστείτε για μια νέα, μυστηριώδη ιστορία, που επικεντρώνεται σε όλο τον κόσμο του Λοτράν, αλλά προ πάντων προετοιμάζεται να πεθάνει. Θα αντιμετωπίσετε αμέτρητες δολοφονικές παγίδες, αμέτρητα σκοτεινά grotesque όχθη και αρκετούς γιγαντιαίους, εξαιρετικά ισχυρούς δαίμονες και αφεντικά δράκων. Πρέπει να μάθετε από το θάνατο να επιμείνετε σε αυτόν τον αδιάφορο κόσμο. Και δεν είσαι μόνος. Οι σκοτεινές ψυχές επιτρέπουν στα πνεύματα άλλων παικτών να εμφανιστούν στον κόσμο σας, ώστε να μπορείτε να μάθετε από τους θανάτους τους και μπορούν να μάθουν από το δικό σας. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην περιπέτεια ή να εισβάλλετε σε άλλους κόσμους στη μάχη PVP. Νέες στις σκοτεινές ψυχές είναι οι φωτιές, οι οποίες χρησιμεύουν ως σημεία ελέγχου καθώς καταπολεμάτε το δρόμο σας μέσα από αυτή την επική περιπέτεια. Ενώ ξεκουράζεστε στα Bonfires, η υγεία και η μαγεία σας αναπληρώνουν, αλλά με κόστος, όλα τα mobs respawn. Προσοχή: Δεν υπάρχει θέση στις Dark Souls που να είναι πραγματικά ασφαλής. Με τις ημέρες παιχνιδιού και ένα ακόμη πιο δύσκολο επίπεδο τιμωρίας, το Dark Souls θα είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι που παίζετε φέτος. Μπορείτε να ζήσετε εκατομμύρια θανάτους και να κερδίσετε την κληρονομιά σας;
Βασικά χαρακτηριστικά:
Εξαιρετικά βαθύ, σκοτεινό & δύσκολο - Αδιάφορο με τον τρόπο του, αλλά ανταμείβοντας για το αποφασισμένο - να μάθουν να στρατηγικά ελεύθερα και να κατακτήσει φαινομενικά αδύνατες προκλήσεις.
Πλήρως χωρίς Seamless World - Εξερευνήστε έναν εντελώς ολοκληρωμένο κόσμο σκοτεινής φαντασίας όπου τα μπουντρούμια και οι περιοχές είναι απλά συνδεδεμένες, με μεγάλο ύψος.
Η Μάστερ κερδίζει την εξέλιξη - Περιέχει 60 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 100 μοναδικά τέρατα που προκαλούν απόγνωση και ένα απίστευτα απαλό RPG συστήματα, όπως: όπλα, πανοπλίες, θαύματα, πίστη και πολλά άλλα. Η επιτυχία του παίκτη εξαρτάται από την ενδεχόμενη γνώση του πώς και πότε να χρησιμοποιήσει τα μαγικά ξόρκια, την επιλογή της πανοπλίας, τον αριθμό των όπλων, τα είδη όπλων και τις κινήσεις που συνδέονται με τα όπλα.
Δίκτυο παιχνιδιών - Οι παίκτες μπορούν να διασχίσουν μονοπάτια μεταξύ τους, να εισβάλουν μεταξύ τους για μάχες PVP ή να παίξουν co-op και να αναλάβουν τις γίγαντες συναντήσεις του αφεντικού ως ομάδα.
Ευέλικτη Ανάπτυξη Χαρακτήρων & Ρόλος - Καθώς ο παίκτης εξελίσσεται, πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά ποιοι από τους χαρακτήρες τους.
Κοινότητα - Δείτε άλλους πραγματικούς παίκτες και συναισθήστε με το ταξίδι τους, μάθετε να βλέπετε πώς πέθαναν άλλοι, βρείτε και αφήστε μηνύματα για τους συναδέλφους σας. βοηθώντας τους ή οδηγώντας τους σε θάνατο.
Συμβολικό της ζωής και της ελπίδας - Το Bonfire είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στις Dark Souls για πολλούς λόγους. Παρόλο που στο παιχνίδι χρησιμεύει ως ανάκαμψη της υγείας και της μαγείας και ένα σημείο ελέγχου της εξέλιξης, συμβαίνει επίσης να βρίσκεται στον σκοτεινό κόσμο όπου οι παίκτες μπορούν να βρουν μια φευγαλέα στιγμή ζεστασιάς και ηρεμίας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: