Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Cross of the Dutchman

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista
Επεξεργαστής: Core 2 Duo
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8600 or betteΕπιπλέον σημειώσεις: You will be able to play the game at decent quality settings on most 3 - 4 year old systems with a decent GPU.r
Αποθήκευση: 1 GB

349 seeds / 305 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Cross of the Dutchman

Περισσοτερα για το παιχνιδι Cross of the Dutchman

Ο Σταυρός του Ολλανδού είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του λαϊκού θρύλου 'Pier Gerlofs Donia'.

Η ιστορία πραγματοποιείται στη μεσαιωνική Δυτική Ευρώπη, στην επαρχία της Φρίσιας, κοντά στη στροφή του 16ου αιώνα. Αν και ο Pier και η οικογένειά του ζούσαν ειρηνικά, ο κόσμος γύρω τους άλλαζε προς το χειρότερο. Οι σαξονικές λεγεώνες εισέβαλαν σε κοντινά χωριά, καθιστώντας την ζωή των αυτοχθόνων αδύνατη. Σε μια μοιραία ημέρα, ο Πιερς συνελήφθη με τους σαξονικούς καταπιεστές, κλιμακώνοντας την κατάσταση προς το χειρότερο. Τα γεγονότα που απεικονίστηκαν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια προκάλεσαν την αποβάθρα να συγκεντρώσει μια ομάδα αγροτών και να σχηματίσει ένα μέτωπο ενάντια στους καταπιεστές. Οι πράξεις που ακολούθησαν έκαναν τον Pier στον θρύλο για τον οποίο είναι γνωστός, ο Σταυρός του Ολλανδού.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: