Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Creativerse

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit
ΛΣ: 64-bit Windows Vista SP2, 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600, 2.4 GHz / AMD Phenom II X4 920 Quad-Core 2.8 GHz or better
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: GeForce GTX 8800/ ATI Radeon HD 2900XT
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
*
Αποθήκευση: 2 GB

701 seeds / 439 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Creativerse

Περισσοτερα για το παιχνιδι Creativerse

EMBARK σε μια θαυμάσια περιπέτεια

Απλώστε τη δύναμη να χειριστείτε και να μετατρέψετε τη γη σε θέληση σας στον κόσμο της ατελείωτης ανακάλυψης. Αποκτήστε κυριαρχία στον κόσμο σας μέσα από εξερεύνηση, μάχη, εξόρυξη, χειροτεχνία και οικοδόμηση. Εγκαταστήστε και οικοδομήστε το σπίτι σας καθώς συγκομίζετε καλλιέργειες, κυνήγετε θηρία, ετοιμάζετε εδέσματα, μαγειρεύετε φαγητό και σχεδιάζετε μηχανικά θαύματα.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΓΙΓΑΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΣΜΟ

Περνούν ένα τεράστιο τοπίο με μια μεγάλη ποικιλία από φιλόξενα φυσικά περιβάλλοντα και συναντούν παράξενα και εξωτικά πλάσματα. Επιχειρήστε βαθιά κάτω από την επιφάνεια μέσα από στρώματα μοναδικών και ύπουλων υποβρύχιων οικοσυστημάτων όπου η επιβίωση δεν είναι παρά εύκολη. Κύρια αναδυόμενα συστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων κύκλων ημέρας / νύχτας, θερμοκρασίας, καιρού, υγρών, υλικών, περιβαλλοντικής ανάπτυξης και ωοτοκίας.
ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΖΙ

Δημιουργήστε τον δικό σας ιδιωτικό κόσμο και καλέστε τους φίλους σας. Εύκολα περιηγηθείτε στους χιλιάδες κόσμους των ζωντανών παικτών που μπορείτε να επισκεφτείτε ή να φτιάξετε το σπίτι σας. Ενώστε την ευημερούσα και φιλόξενη κοινότητα μας για να φτιάξετε φίλους, να αποκτήσετε, να συνεργαστείτε και να μάθετε όλα τα μυστικά των δημιουργικών.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡΠΕΙΟ

Τραβήξτε και τοποθετήστε μπλοκ για να χτίσετε και να διακοσμήσετε με μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου. Ξεκινήστε με ένα βήμα-βήμα καθοδηγούμενο σχέδιο ή δημιουργήστε τις δικές σας δημιουργίες από το μηδέν χρησιμοποιώντας πάνω από 400 μοναδικά κομμάτια. Κύριες ασύρματες μηχανές και σύνθετες αλληλεπιδράσεις προγραμμάτων, όπως η αναπαραγωγή των ζώων, οι χειρισμοί μπλοκ, οι διάλογοι, τα προσαρμοσμένα σημεία ελέγχου και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε τη δική σας περιπέτεια.
Μοιραστείτε με τον κόσμο

Δημοσιεύστε τις δημιουργίες και τις περιπέτειές σας σε εκατομμύρια άλλους δημιουργικούς δημιουργούς. Περιηγηθείτε και παίξτε χιλιάδες χειροποίητες εμπειρίες από την κοινότητα. Συλλέξτε αρκετά και δείτε για την περιπέτεια σας! Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δημοφιλέστερη εμπειρία όλων;
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: