Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Consortium The Tower Prophecy

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 duo 2,5
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GTX 260 @ 1GB / ATI Radeon HD 6790 @ 1GB*
Αποθήκευση: 7 GB

344 seeds / 252 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Consortium The Tower Prophecy

Περισσοτερα για το παιχνιδι Consortium The Tower Prophecy

Το 2013, η εταιρεία με επιτυχία iDGi συλλέγονται μέσω χρήματα Kickstarter για να δημιουργήσει μια κοινοπραξία του παιχνιδιού, ωριμασμένο στο είδος του σκοπευτή / RPG. Αρκετούς μήνες αργότερα, το έργο αυτό έχει ευχαριστημένοι και καινοτόμα μηχανική, η οποία χρησίμευσε ως βάση για διάλογο, καθώς και πολύπλευρη ιστορία, το στυλ παραπέμπει στη σειρά το Mass Effect, και το σύστημα μάχης, επιτρέποντας να γίνει ένας παραλληλισμός με το Deus Ex. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σκοπευτής της κοινοπραξίας έχει καταστεί ένας από τους πιο αξιοσημείωτους από αυτούς που κυκλοφόρησαν το 2014. Έτσι, η είδηση ​​για τη συνέχιση της ανάπτυξης - Κοινοπραξία: The Tower Προφητεία - γρήγορα εξαπλώθηκε μέσα από τον κόσμο.

Παιχνίδι Κοινοπραξία: Ο Πύργος προφητεία δεν δημιουργείται στον κινητήρα, Πηγή, και για το Unreal 4. Αυτό σημαίνει ότι τα γραφικά θα φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Όσο για την ιστορία, συνδέεται με τον Πύργο του Τσώρτσιλ του Λονδίνου, ο οποίος είναι περίπου ένα χιλιόμετρο ψηλά! Όχι, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα βρείτε ένα σημείο ενδιαφέροντος, επειδή επινόησε τη φαντασία τους εργαζόμενους iDGi. Ο στόχος του παίκτη είναι να καταστρέψει τους τρομοκράτες που κατέλαβαν αυτό το τεράστιο φουτουριστικό κτίριο και να σώσουν τους ομήρους. Και οι παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο μέρος, ανοίγουν αρχικά λίγο περισσότερες ευκαιρίες, επειδή λαμβάνουν υπόψη τα επιτεύγματα του παρελθόντος.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: