Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Castlevania Lords of Shadow 2

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP Service Pack 3
Επεξεργαστής: 2.4Ghz Intel Core 2 Duo or AMD equivalent
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:Direct X9 compatible video card 512Mb RAM
DirectX: Έκδοση 9.0c
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
Αποθήκευση: 10 GB

419 seeds / 133 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Castlevania Lords of Shadow 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Castlevania Lords of Shadow 2

Ο Δράκουλα, αδύναμος και δελεαστικός απελευθέρωση από την αθανασία, πρέπει να διεκδικήσει τις δυνάμεις του και να νικήσει τον Σατανά. Μια εποικοδομητική περιπέτεια φαντασίας που βρίσκεται σε έναν εκτατικό κόσμο της σύγχρονης εποχής!

Μετά από αιώνες ύπνου, αδύναμη και απογοητευμένη για απελευθέρωση αθάνατων δεσμών, ο Δράκουλα πρέπει να ανακαλέσει τις δυνάμεις του και να συνάψει σύμφωνο με τον Θάνατο, να νικήσει τον Σατανά και να κερδίσει αιώνια ανάπαυση. Το αίμα είναι το μόνο που ο Ντράκουλα αντιμετωπίζει τόσο τη νεμέση του όσο και την αδιάκοπη αναζήτηση του απογόνου του για εκδίκηση, σε αυτή την τελική, δραματική μάχη μεταξύ καλού και κακού. Παίξτε ως Dracula και ανακαλύψτε την τελική μοίρα πίσω από τον ίδιο τον «Κύριο της Σκιάς»!

Castlevania: Οι Λόρδοι της Σκιάς 2 περιλαμβάνουν ένα πακέτο υφής υψηλής ευκρίνειας. Συνιστάται για συστήματα με τουλάχιστον 1 GB αποκλειστικής μνήμης βίντεο. Αυτό το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, στο μενού Ρύθμιση βίντεο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: