Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Carnivores Dinosaur Hunter Reborn

Λήψεις: 36
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7
Επεξεργαστής: Intel Core2Duo 2.3 GHz or AMD Athlon 6000+
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Nvidia GTX 260
Αποθήκευση: 1 GB

460 seeds / 222 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Carnivores Dinosaur Hunter Reborn

Περισσοτερα για το παιχνιδι Carnivores Dinosaur Hunter Reborn

Σαρκοφάγα: Ο δεινόσαυρος Hunter Reborn είναι ένας προσομοιωτής κυνηγιού πρώτου προσώπου όπου κυνηγάτε τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα πλάσματα που υπάρχουν ποτέ - DINOSAURS.

Αυτό το παιχνίδι είναι μια συνέχεια του αρχικού κλασικού δεινοσαύρου κυνήγι βιντεοπαιχνιδιών, Σαρκοφάγα: Hunter δεινοσαύρων. Είναι μια αυθεντική προσομοίωση κυνηγιού, στην οποία παρακολουθείτε και παρακολουθείτε το θήραμά σας. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού πρέπει να λαμβάνονται προσεκτικά και προσεκτικά υπόψη. για να επιβιώσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε την ιδιοσυγκρασία σας και τους τρόπους και όπως ακριβώς και στο πραγματικό κυνήγι, πρέπει να γνωρίζετε το περιβάλλον σας (δεν θέλετε να παγιδευτείτε στο T-Rex ή θα τελειώσετε μεσημεριανό). Θυμηθείτε ότι δεν είστε κυνηγόσκυλο, κυνηγάτε δεινόσαυρους.

Θα επισκεφτείτε τεράστια, όμορφα και ρεαλιστικά περιβάλλοντα 3D, το καθένα με τα δικά του μοναδικά συστήματα Eco. Υπάρχουν παρθένες παραλίες, πυκνές ζούγκλες, πευκοδάση, λασπώδη έλη, βραχώδεις πεδιάδες και ερημικές εκτάσεις για να εξερευνήσετε. Τα περιβάλλοντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν τις πιθανότητες ενός επιτυχημένου κυνηγιού. Οι παίκτες μπορούν να ακολουθήσουν μονοπάτια και να παρακολουθήσουν τα αποτυπώματα των ζώων. Η συνειδητοποίηση της κατεύθυνσης του ανέμου είναι σημαντική, καθώς μερικοί δεινόσαυροι μπορούν να σας μυρίσουν. Η χρήση κλίσεων και γης αυξάνει το πλεονέκτημα σε σχέση με μερικούς από τους πιο φαύλους δεινόσαυρους.

Επιλέξτε μεταξύ τουφέκι υψηλού διαμετρήματος, τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, σιωπηλό όπλο βυθού ή ηρεμιστικό όπλο, το οποίο βάζει τη λεία σας σε ύπνο αντί να σκοτώνει. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα πλευρικά όπλα. Ορισμένες από τις συσκευές σας περιλαμβάνουν ένα φορητό Gadget, το οποίο περιλαμβάνει ραντάρ και GPS δορυφορική τοποθέτηση για να παρακολουθείτε τα ζώα ευκολότερα, Cover Scent που καλύπτει τη μυρωδιά σας και πολλά άλλα καλούδια, τα οποία θα αποδειχθούν απαραίτητα για την περιπέτεια κυνηγιού σας.
Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών δεινοσαύρων για να κυνηγήσουν το καθένα με μοναδικές συμπεριφορές και νοημοσύνη. Κάθε δεινόσαυρος στα σαρκοφάγα έχει ρεαλιστική, προηγμένη λογική AI, τόσο από είδος σε είδος, ο καθένας θα αντιδράσει διαφορετικά σε σας. Μερικοί δεινοσαύροι θα φύγουν αν σας δουν, ενώ άλλοι θα γίνουν εξοργισμένοι και θα επιτεθούν. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας σας, θα δοκιμάσετε τα πάντα, από τα "μπιζέλια" στα μαντήλια μέχρι τους δεινόσαυρους, με έντονες αισθήσεις όρασης, ακοής και οσμής. Προσέξτε λοιπόν να προσέξετε το θήραμά σας με έξυπνο τρόπο, διαφορετικά ίσως να είστε το κυνηγημένο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: