Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Call of Duty 4 Modern Warfare

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP/Vista/7/8.1
Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 2,4 Ghz ή παρόμοια
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: GeForce 8600 256 MB ή παρόμοια
Αποθήκευση: 8 GB

531 seeds / 451 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Call of Duty 4 Modern Warfare

Περισσοτερα για το παιχνιδι Call of Duty 4 Modern Warfare

Το νέο θρίλερ δράσης από την βραβευμένη ομάδα του Infinity Ward, οι δημιουργοί της σειράς Call of Duty®, προσφέρει την πιο έντονη και κινηματογραφική εμπειρία δράσης. Call of Duty 4: Modern Warfare όπλα παίκτες με ένα οπλοστάσιο προηγμένων και ισχυρών σημερινή δύναμη πυρός και τους μεταφέρει στα πιο ύπουλα hotspots σε όλο τον κόσμο για να αναλάβει μια αδίστακτη ομάδα εχθρό που απειλεί τον κόσμο.
Καθώς και οι δύο USS Marine και British S.A.S. ο στρατιώτης που αγωνίζεται μέσα από μια ξεδιπλωμένη ιστορία γεμάτη ανατροπές, οι παίκτες χρησιμοποιούν εξελιγμένη τεχνολογία, ανώτερη δύναμη πυρός και συντονισμένες χερσαίες και αεροπορικές επιδρομές σε ένα πεδίο μάχης, όπου η ταχύτητα, η ακρίβεια και η επικοινωνία είναι απαραίτητες για τη νίκη. Ο επικός τίτλος προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο βάθος δράσης για πολλούς παίκτες, παρέχοντας σε απευθείας σύνδεση οπαδούς μια εντελώς νέα κοινότητα επιμονής, εθιστική και προσαρμόσιμη gameplay.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: