Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Call of Duty 1

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 98 / ME / 2000 / XP
Επεξεργαστής: Επεξεργαστής Pentium III 600 MHz ή Athlon 600 MHz ή υψηλότερος για συστήματα με επεξεργαστές Windows 98 / ME, Pentium III 700 MHz ή Athlon 700 MHz ή υψηλότερα για συστήματα με Windows 2000 / XP
Μνήμη: 128 MB
Γραφικά: Απαιτείται κάρτα επιτάχυνσης 3D υλικού - 100% συμβατό υλικό συμβατό με 32 MB DirectX 9.0b
Αποθήκευση: 1.4 GB

305 seeds / 69 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Call of Duty 1

Περισσοτερα για το παιχνιδι Call of Duty 1

Το Call of Duty® παραδίδει τον ογκώδη ρεαλισμό και την κινηματογραφική ένταση των επικών στιγμών του πολέμου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου όπως ποτέ άλλοτε - μέσα από τα μάτια των στρατιωτών πολιτών και των αφανών ηρώων από μια συμμαχία χωρών που μαζί συνέβαλαν στη διαμόρφωση της πορείας της σύγχρονης ιστορίας.

Παίξτε μέσα από το χάος της μάχης, ως μέρος ενός καλά εκπαιδευμένου ομίλου, το οποίο δημιουργεί πυρκαγιά και τραβάει τους τραυματίες στην ασφάλεια. Εκτός από τις αυθεντικές κινήσεις και τις τακτικές της ομάδας, η ξεχωριστή προσωπικότητα και η κατάρτιση κάθε στρατιώτη βγαίνει στο πεδίο της μάχης.

Κανένας στρατιώτης ή έθνος δεν κέρδισε μόνο τον πόλεμο. Για πρώτη φορά, το Call of Duty® καταγράφει τον πόλεμο από πολλές οπτικές γωνίες, μέσα από τα μάτια Αμερικανών, Βρετανών και Ρώσων στρατιωτών. Μάχη μέσω 24 αποστολών που καλύπτουν 4 διασυνδεδεμένες ιστορικές εκστρατείες. Αναλάβετε στόχους αποστολής που κυμαίνονται από δολιοφθορά και επίθεση εξ ολοκλήρου στη μυστικότητα, την καταπολέμηση των οχημάτων και τη διάσωση. Τα αυθεντικά όπλα, οι τοποθεσίες, τα οχήματα και οι ήχοι του πολέμου συμβάλλουν στο ρεαλισμό, βυθίζοντας σας στην πιο έντονη εμπειρία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ακόμα.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: