Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Breach Clear Deadline

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows Vista or higher
Επεξεργαστής: Intel Core i3 or equivalent - 2.3 GHz or higher
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά:nVidia GT 520, Radeon 5450, or equivalent
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 4 GB

822 seeds / 442 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Breach Clear Deadline

Περισσοτερα για το παιχνιδι Breach Clear Deadline

Μια θανατηφόρα νέα γενιά ανθρώπινου τέρατος βρίσκεται σε άνοδο και εξαρτάται από τους παίκτες να σταματήσουν την προσβολή πριν εξαπλωθούν. Breach & Clear: Η αναδημοσίευση DEADline είναι μια νέα και πολύ βελτιωμένη έκδοση του B & C: Deadline. την παρακολούθηση του Breach & Clear, το κριτικό παιχνίδι υβριδικής στρατηγικής τακτικής. Το παιχνίδι δίνει στους παίκτες τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο σε μια ομάδα τεσσάρων ελίτ Ειδικών Δυνάμεων που επιφορτίζονται με την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με την πηγή της μόλυνσης.

Ενθουσιώδης δράση: Προσθέτει στρατηγική σε πραγματικό χρόνο σε ένα franchise που έχει ήδη αναγνωριστεί για την τακτική μάχη του.
Νέες λειτουργίες: Μια ολοκαίνουργια λειτουργία εντολών δίνει πλήρη έλεγχο σε ολόκληρη την ομάδα για τακτική επί τόπου σχεδιασμό.
Βαθύ, στρατηγικό gameplay: Σχεδιάστε και εκτελέστε λεπτομερείς στρατηγικές, καθώς οι παίκτες συναντούν μια μεγάλη ποικιλία τύπων εχθρών και σενάρια μάχης.
Λεπτομερής ανοιχτός κόσμος: Εξερευνήστε τα μυστικά που είναι κρυμμένα βαθιά μέσα στο Harbor City μέσω διαφόρων περιοχών, το καθένα με δυναμικά δημιουργούμενες περιοχές.
Στοιχεία RPG: Αμέτρητες πλευρικές αποστολές όπου οι παίκτες μπορούν να αρπάξουν την εμπειρία και να ανεβάσουν τον πυρήνα και τις τακτικές ικανότητες της ομάδας τους, να πάρουν σπάνια πυρομαχικά, όπλα και εργαλεία.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: