Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Borderlands 2

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP SP3
Επεξεργαστής:2.4 GHz Dual Core Processor
Μνήμη: 256 MB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600
Αποθήκευση: 13 GB

594 seeds / 226 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Borderlands 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Borderlands 2

Μια νέα εποχή πυροβολισμού και λεηλασίας πρόκειται να αρχίσει. Παίξτε ως ένα από τα τέσσερα νέα κυνηγοί θόλο που αντιμετωπίζει μακριά ενάντια σε ένα τεράστιο νέο κόσμο των πλασμάτων, ψυχοπαθείς και το κακό εγκέφαλος, Ωραίος ο Τζακ. Κάνε νέους φίλους, βραχίονα τους με bazillion όπλα και να πολεμήσουν μαζί με τους 4 player co-op σε μια αδιάκοπη αναζήτηση για την εκδίκηση και τη λύτρωση σε όλη την άγνωστη και απρόβλεπτη διαβίωσης πλανήτη.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Όλα-Νέο χαρακτήρες και όλα τα νέα Μαθήματα: Τέσσερις όλα τα νέα playable τάξεις, συμπεριλαμβανομένης της σειρήνας, το Commando, το Gunzerker και το Assassin. Μπείτε στο ρόλο του Gunzerker, του οποίου η εξαιρετικά θανατηφόρα ικανότητες του επιτρέψει να dual-Χειριστείτε κάθε δύο όπλα που βρέθηκαν στο παιχνίδι. Όχι μόνο αυτό, θα βασιστείτε σε αυτό. Διπλά πολυβόλα; Δροσερό. Δύο εκτοξευτές ρουκετών; Φυσικά! Διπλά τσιμπήματα σκοπευτών; Σίγουρα, αν αυτό είναι το πράγμα σας! Θέλετε να δοκιμάσετε άλλα στυλ; Περισσότερο τακτική ίσως; Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε!

Dynamic Co-op online και LAN: Μοιραστείτε τις περιπέτειες σας με τους φίλους τόσο online όσο και μέσω LAN. Borderlands 2 διαθέτει ένα ομοιογενές σύστημα που σας επιτρέπει να πέσει και να πέσει από μια εκστρατεία χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Πάνω από αυτό μπορείτε να πάρετε ακόμη και τα νέα σας εργαλεία από οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιοδήποτε άλλο!

Ο κόσμος Connected ιστορία: Βρείτε τον εαυτό σας για τους νεκρούς στην παγωμένη τούνδρα της Πανδώρας και να αρχίσετε την αναζήτησή σας εκδίκησης και λύτρωσης. Hyperion Corporation και Hands on Jack. (Ω, επίσης: έχει κλέψει την πίστωση για το άνοιγμα του Vault.)

87 bazillion ... τα πάντα: Εκτός από το νέο σύστημα όπλο, θα σφοδρή επιθυμία μετά διαδικαστικά δημιουργούνται ασπίδες, χειροβομβίδες, Κειμήλια, mods τάξη και πολλά, πολλά άλλα. Και σκεφτήκατε ότι η αρχική Borderlands είχε έναν τόνο λεηλασίας!

Ολοκαίνουργια περιβάλλοντα για την Πανδώρα: Κυνήγι σε πιο ολοκαίνουργιες περιοχές της Πανδώρας που είναι πιο ζωντανές από ποτέ! Από την αρκτική τούνδρα, μέσα από τις επικίνδυνες λιβάδια, πέρα ​​από τις μυστηριώδεις διαβρωτικά σπήλαια στην πέρα, θα εκπλαγείτε από το απρόβλεπτο κόσμο της Πανδώρας σε κάθε στροφή!

Μάρκα νέους εχθρούς: Ένα σύνολο γυρίζει των νέων εχθρών είναι εκεί έξω για να σας σκοτώσει σε Borderlands 2. ογκώδεις, γορίλλας, όπως Bullymongs, φαύλο αρπακτικών Stalkers και το μηχανικό του στρατού Hyperion, που διευθύνεται από Ωραίος Jack, είναι μόνο μερικά από τα νέα εχθρούς σε Borderlands 2.
Σημείωση: Οι εκδόσεις Mac και Linux του Borderlands διατίθενται μόνο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: